Νέα

Μπλερίμ Ζόνγκα: Άξια στο φάιναλ φορ του παιδικού ο Α.Ο. Άνδρου

Με αφορμή τα επικείμενα φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων, το αθλητικό σάιτ “SportCyclades” ξεκίνησε αφιέρωμα σε κάθε ομάδα που συμμετέχει στην τελική φάση βάση της θέσης στην βαθμολογία του εκάστοτε ομίλου με μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων, με αθλητή, ή αθλήτρια από κάθε σωματείο. Η αρχή γίνεται από το παιδικό πρωτάθλημα που βάση ημερομηνίας θα διεξαχθεί πρώτο και συγκεκριμένα στις 6 & 7 Ιουλίου στο κλειστό της Μάρπησσας στην Πάρο.

Αναμφίβολα η φετινή σεζόν, αν και …τελείωσε άδοξα λόγω της πανδημίας, ήταν μία χρονιά που στον σύλλογο του βορειότερου νησί των Κυκλάδων θα θυμούνται για πάντα. Οι Ανδριώτες του Κυριάκου Μουστάκα, κατέκτησαν

την δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο του εφηβικού,

την πρώτη θέση και αήττητοι στο παιδικό

και την τρίτη θέση στις κορασίδες που μετά την αποχώρηση του ΑΟ Ερμούπολης, τους …χάρισε το εισιτήριο για ακόμη ένα φάιναλ φορ.

Από την παιδική ομάδα του ΑΟ Άνδρου, στο σάιτ μας και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά μίλησε ο Μπλερίμ Ζόνγκα, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

– Πως αισθάνεσαι με τη συμμετοχή της ομάδας σου στο φάιναλ-φορ κι επί προσωπικού επιπέδου; 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ, το περιμένουμε πολύ καιρό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και θεωρώ πως αξίζαμε να πάμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Προσωπικά ανυπομονώ να παίξουμε και πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους».

– Η πανδημία του κορονοϊού και η αποχή των ομάδων για μεγάλο διάστημα από προπονήσεις κι επίσημα ματς πως νομίζεις μπορεί να επηρεάσει την δική σας απόδοση, αλλά και της διοργάνωσης;

«Η πανδημία μας επηρέασε αρκετά καθώς είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε μπάσκετ, αλλά τώρα προπονούμαστε για να φτάσουμε στο σημείο που ήμασταν. Όσο για την διοργάνωση δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί γιατί οι ομάδες θα είναι όλες έτοιμες και πιστεύω πως το φάιναλ φορ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

– Θεωρείς μέσα από το φάιναλ-φορ μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου για να κάνεις το βήμα παραπάνω;

«Νομίζω πως ναι, γιατί οι ομάδες που παίζουν είναι πολύ καλές, και πολλά παιδιά θα ήθελαν να δείξουν τις ικανότητες τους ώστε να συνεχίσουν να παίζουν και σε μεγαλύτερο επίπεδο».

Από το: https://www.sportcyclades.gr

Αφήστε ένα σχόλιο