Νέα

Υποβρύχιος Καθαρισμός Λιμένος Γαυρίου

 

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε υποβρύχιος καθαρισμός του λιμένος Γαυρίου.
Εθελοντές δύτες από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Λέσχη Ανδρίων – Andrion Club, το Scubandros Greece, και την Ραφήνα, πλαισιωμένοι από περίοικους εθελοντές, τον Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας, και μελών τον Seda Andros στην παράκτια υποστήριξη, και την οργάνωση και υλικοτεχνική υποστήριξη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, το Λιμεναρχείο Άνδρου, τον Δήμο Άνδρου και το Επαρχείο Άνδρου ανέλκυσαν σκουπίδια από το υποθαλάσσιο περιβάλλον.
Μεταξύ των σκουπιδιών ήταν 9 λάστιχα, ταμπέλες, αλιευτικά εργαλεία (παραγάδια και δίχτυα), 1 μπαταρία σκάφους, 1 ζάντα αυτοκινήτου, καθώς και πολλά πλαστικά, σιδερένια, αλουμινένια και γυάλινα αντικείμενα.
Η δράση ολοκληρώθηκε με ασφάλεια, εξαιρετική διάθεση και συνεργασία, και με επιθυμία να επαναληφθεί και σε άλλα σημεία της Άνδρου!!!
Όσοι έχετε δίπλωμα κατάδυσης και επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ερχόμενες δράσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Λέσχη Ανδρίων και θα σας ειδοποιήσουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio