Νέα

Στο λιμάνι του Γαυρίου οι νταλίκες με την πρώτη ανεμογεννήτρια της Άνδρου

Στις 4 το πρωί της Τρίτης 21ης Ιουλίου 2020, με την παντόφλα ΜΑΡΙΑ Τ. έφτασαν στο λιμάνι του Γαυρίου οι γερανοί και οι νταλίκες με τα μέρη της πρώτης ανεμογεννήτριας της ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΑΕ Φιλιππίδη για το πάρκο στον Άγιο Ονούφριο.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού της Άνδρου και άλλων νησιών, που ήρθαν την παραμονή, υποστήριξαν την αποβίβαση των οχημάτων, ο συγκεντρωμένος κόσμος  εμποδίζει  την έξοδο των οχημάτων από το λιμάνι 6 περίπου ώρες.

Οι πολίτες καταγγέλουν την άφιξη του φορτίουκαι  διοικητής του αστυνομικού τμήματος  ζητά ταυτότητες, εκνευρισμός , διαπληκτισμοί… Στις 10 και η ώρα οι πολίτες αποχωρούν και προς το μεσημέρι οι νταλίκες ανηφορίζουν προς το Μακροτάνταλο… θα ακολουθήσουν σε λίγο πολλές…

5 Σχόλια

 • Καλέ, δεν θα παρέμβει ο δήμαρχος προς διευκόλυνση των αφεντικών του; Να μη παραλείψει να φωτογραφηθεί με την ¨επένδυση¨ μην χάσει μια από τις μεγάλες στιγμές της θητείας του.

 • Προτείνω κοριτσάκι με ανδριώτικη παραδοσιακή φορεσιά,δίπλα στους δημοτικούς άρχοντες,να προσφέρει ανθοδέσμη,και να καλωσορίζει τις πρώτες τερατογεννήτριες στο νησί μας.
  Α ξέχασα,να υπάρχει και νησιώτικη μουσική,για να δέσει καλύτερα με το σκηνικό υποδοχής.
  Ισως να μοιράσουν κουραμπιέδες και καλσούνια στούς οδηγούς των φορτηγών,έτσι για να δέσει το γλυκό.
  Πως και δεν το σκέφθηκε ο Δήμαρχος μας ?
  Προλαβαίνει αν θέλει. Αλλωστε θα έλθουν πολλές.
  ΥΔΡΟΥΣΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ

 • Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι το θέμα Ανεμογεννητριες είναι κατόπιν παγκόσμιας εντολής που έχει σχέση με την παραγωγή υδρογόνου ως το μελλοντικό καύσιμο του πλανήτη μας !!

Αφήστε ένα σχόλιο