Νέα

Έφτασε και η δεύτερη ανεμογεννήτρια στο Γαύριο

Έφτασε σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, γύρω στις 7, η παντόφλα με τις νταλίκες της δεύτερης ανεμογεννήτριας και μέχρι τις 8 και μισή είναι αραγμένη  σε μικρό κόλπο δυτικά και κάτω από τον Φάρο του Γαυρίου. Άγνωστο το πότε θα μπει  και θα  ξεφορτώσει στο λιμάνι του Γαυρίου.  Μάλλον αργά θα μπει στο λιμάνι για να μη χαλάσει το Σαββατόβραδο στο Γαύριο. Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα μπήκε στο λιμάνι η παντόφλα, βγήκαν οι νταλίκες και ανηφορίζουν για Άγιο Ονούφριο…

4 Σχόλια

 • Αν είναι το Μάρθα Τ η το Παναγία τάδε….τα είχαν από χθες βράδυ στο λιμάνι του Λαυρίου. Μην έρθει και το δεύτερο σε λίγο, ώστε με ένα ντου να κουβαλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα…δείτε το marine traffic με προσοχή…τους αλλάζουν (δήθεν) προορισμό και δεν είναι ευκολα ορατά….

 • Η αρχή έγινε και δεν άνοιξε μύτη στο νησί!
  Δεν χρειάζεται παραπλάνηση και απόκρυψη ενεργειών.
  Αυτοί που πρέπει πήραν το μήνυμα ότι οι Α/Γ μαλλον είναι καλοδεχούμενες στο νησί.
  Ας τις καλωσορίσει λοιπόν επισήμως και ο δήμαρχος,που έχει την χαρά να τις δει ν αποβιβάζονται,υλοποιώνταες το όραμα του μέντορα του Γλυνού Γ.
  Κοινωνία σε χειμερία νάρκη ,στην καρδιά του καλοκαιριού.
  Αυτοί είμαστε Αδιάφοροι, προσκυνημένοι ” Ζαβαντριώτες ” μονίμως βρισκόμενοι σε καλοκαιρινή ραστώνη.

 • Σιγά το Oruc Reis παιδιά… Όσοι έχουν ψηλό επαναστατικό φρόνημα δεν περνάνε από το Καστελλόριζο να στρατολογηθούν που είναι και μάχιμοι και ανιδιοτελής να κάνουν και καλό στον τόπο γιατί από επαναστάσεις και παραμύθια χορτάσαμε εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο