Νέα

Για την αιμοδοσία του Ιουλίου, ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου ευχαριστεί

Στις 15-17 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε πρώτη αιμοδοτική διαδικασία της χρονιάς μετά την απαγόρευση μετακίνησης των κινητών μονάδων, που υπήρξε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την πανδημία του Covid19. Με δεδομένες τις δυσκολίες και μεσούσης της τουριστικής περιόδου, η ανταπόκριση των αιμοδοτών ήταν αρκετά σταθερή και συγκεντρώθηκαν 154 φιάλες αίμα, (Χώρα 72, Κόρθι 44, Γαύριο 38).
Λόγο των ιδιαίτερων μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορονοϊό η διαδικασία της αιμοδοσίας δεν μπορούσε να διεξαχθεί σε δομές υγείας, έτσι αυτή τη φορά, το Κέντρο υγείας είχε μόνο βοηθητικό ρόλο. Το κενό κάλυψε επάξια με δομές του ο Δήμος Άνδρου, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του συλλόγου μας και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αιμοδότες που παρευρέθηκαν σε αυτή τη διαδικασία και τήρησαν τους κανόνες προστασίας για την ασφάλεια όλων μας. Επίσης όλους όσοι βοήθησαν και αυτή τη φορά στην διοργάνωση και συγκεκριμένα:
Τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την δωρεά στις αφίσες και τα πανό.

Τα μέσα επικοινωνίας για την ενημέρωση του κοινού, (ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα, androsfilm με το Βαγγέλη Λουκίσα, AndriakiPress και Andros Portal)

καθώς και όλους όσους αναπαράγουν διαδικτυακά το μήνυμα στα social media.
Τους Τέλη Αστρά, Ζαγοραίο Γιώργο, Παντερλή Ιωάννη, τα «Σκαλάκια», το «Στέκι του Αντρέα», αλλά και μέλη και φίλους του συλλόγου για την προσφορά σε καφέδες, κεράσματα και φαγητό.

Τέλος από την ομάδα υποστήριξης αιμοδοσίας τους Μαγγανιώτη Γιώργο, Άννα Μανέτα, Κώστα Καστραντά και Γιαννούλη Μακρίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, (2282360000). Ευχόμαστε σε όλους ένα ασφαλές καλοκαίρι με ξενοιασιά και ξεκούραση που τόσο χρειαζόμαστε όλοι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ
Πρόεδρος: Μαρία Βενετίκη
Αντιπρόεδρος: Μαρία Αλεξάκη
Γραμματέας: Έφη Θεολόγου
Ταμίας: Ουρανία Ταουσάνη
Μέλος: Αλίκη Περτέση

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio