Νέα

Έφτασε επιτέλους το Σπιτάκι της Ανακύκλωσης στη Χώρα!

Έφτασε στη Χώρα τη Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, αργά το βράδυ, το πολυπόθητο  Σπιτάκι της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμος  Άνδρου συμμετέχει μαζί  με τους Δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ιωαννίνων, Ναυπλίου.

Η συμμετοχή του Δήμου  Άνδρου στο πρόγραμμα αυτό είχε γνωστοποιηθεί στη παρουσίαση του στη Παλλήνη το Νοέμβριο του 2019, αλλά η πανδημία του κορονοϊού καθυστέρησε πολύ την εφαρμογή του προγράμματος στην Άνδρο που προβλέπει άλλα δύο σπίτια, ένα  στο Κόρθι και ένα  στην Υδρούσα.

Οι νταλίκες, με εντολή του Αντιδημάρχου Χώρας κ. Γιαννίση, λόγω τουριστικής κίνησης, ήρθαν μέσω του περιφερειακού δρόμου Μενήτων Σταπουριών Υψηλού, θα διανυκτερεύσουν στην αλάνα έξω από τον βιολογικό και το πρωί το συνεργείο θα κάνει την  τοποθέτηση  στη πλατεία Ανακύκλωσης(!) στο Νειμποριό.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio