Νέα

Γεννητούρια στο Κέντρο Υγείας Άνδρου!

Είναι μέρες, όπως η σημερινή που νιώθω περηφάνια για την δουλειά μου, τους συναδέλφους μου και το προσωπικο του Κέντρου Υγείας Άνδρου.
Ναι, δεν είμαστε οι καλύτεροι, δεν έχουμε πολλούς γιατρούς, δεν έχουμε μαιευτήρα, δεν δουλεύει πάντα το ακτινολογικό κ το μικροβιολογικό, δεν έχουμε τα ασθενοφόρα που χρειάζονται να καλύψουν τα ατέλειωτα χιλιόμετρα απο άκρη σε άκρη της Άνδρου, έχουμε όμως ΨΥΧΗ και είμαστε όλοι μαζί μια ΓΡΟΘΙΑ όποτε χρειαστεί να σώσουμε ή να φέρουμε στον κόσμο μια ανθρώπινη ζωή!

Για το σημερινό θαύμα της γέννησης ευχαριστώ την Ράνια την μαία μας ,τον Αντώνη τον γενικό ιατρό μας ,την Ευαγγελία την παιδίατρό μας, την Αναστασία την αγροτική γιατρό μας, την Στέλλα την νοσηλεύτρια μας ,τον Στρατή τον οδηγό μας, τον Κώστα τον συντηρητή μας και την Κατερίνα την ακτινοτεχνικό μας! Τέτοιες στιγμές μας δίνουν κίνητρο κ χαρά να γινόμαστε καλύτεροι!!!

Maria Kol (fk)

γιατρός Κ.Υ.Α.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio