Νέα

Αστρολογική βραδιά υπέρ του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου

Αστρολογική βραδιά στον όμορφο χώρο του Cine Αυλή στην Χώρα της Άνδρου.

Πραγματοποιήθηκε  τη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 Αστρολογική βραδιά στον όμορφο χώρο του Cine Αυλή στην Χώρα της Άνδρου.

Ο Θανάσης Ματσώτας  μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα με ιστορικές αναφορές στις πανδημίες, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στις Αμερικανικές εκλογές, αναφέρθηκε στις δυσκολίες των επόμενων χρόνων και έδωσε μια γενική εικόνα για το τι θα ακολουθήσει σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο.
Οι ερωτήσεις και οι απορίες του κοινού απαντήθηκαν ενώ το χιούμορ και η καλή διάθεση στόλισαν την εκδήλωση.

Τα έσοδα δόθηκαν στο Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου-Animal Welfare Society of Andros που αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος Μαθιός Μανσόλας,  που ήταν και ο μόνος που τίμησε με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια.

 

Θεωρώ υψίστης σημασίας κίνηση να αναφέρω, πως χωρίς τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Αλίκης Περτέση και του Νίκου Κοττέ αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του Έπαρχου Δημήτρη Λάσκαρη  που επιπλέον πρόσφερε και το κέρασμα, η εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Επίσης σημαντικό θεωρώ να ευχαριστήσω το κοινοτικό συμβούλιο που ομόφωνα και άμεσα ενέκρινε την αίτηση, το ίδιο και τον κ. Λευτέρη Μπάλα από το δημοτικό συμβούλιο και τους Κατερίνα Βούλγαρη και Γιάννη Μήλα από πλευράς Δήμου, για τον ζήλο και την προθυμία τους.

 

Εύχομαι να λιγοστέψουν τα υποσιτισμένα και ταλαίπωρα αδέσποτα, αν και τα μέλη της φιλοζωϊκής έδειξαν με τη συνολική στάση τους, να μην έχουν ανάγκη από ανάλογες στηρίξεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη
Αλαδινού – Άνδρος

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio