Νέα

Φωτιά στην Αγία Τριάδα Χώρας

Φωτιά ξέσπασε στις 03.20 ξημερώματα στην περιοχή Τρύπες δημοτικού διαμερίσματος Χώρας .
Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου δύο οχήματα του ΣΕΔΑ και ένα πεζοπόρο τμήμα του πυροσβεστικού κλιμακίου και κατάφεραν να τη σβήσουν.
Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικά οχήματα για τη φύλαξη .
Προανάκριση για την αιτία της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

4 Σχόλια

  • Δεν υπάρχει αυτό με τις φωτιές στην Ανδρο,τα τελευταία χρόνια.
    Ισως να είμαστε το πλέον πυρόπληκτο νησί των Κυκλάδων και όχι μόνο.

    Γιατί ?????

  • Έχει αρχίσει έργο κατασκευής Πύλης στη βάση του λοφίσκου της Αγίας Τριάδας και υποψιάζομαι ότι θα έχει και συνέχεια σε ό, τι συλλάβει ο νους τοπικού “ευεργέτη” από αυτούς που έχουν βαλθεί να διασώσουν το προσωπικό τους γούστο στις Στενιές και παραπέρα, όσο οι αρχές τους επιτρέπουν να αλωνίζουν. Υπερασπιστές του τοπίου σπεύσατε!

  • Δεν υπάρχει χρόνος (…) και οι ευαισθησίες είναι επιλεκτικές και ρυθμιζόμενες

  • Ποιος μπορει να οφεληθει απο μια πυρκαϊα στο συγκεκριμενο σημειο, οπου εκτος του κινδυνου μεταπηδησης της στο χωριο των Στενιων, θα μπορουσε καλλιστα να καταστρεψει τον βιολογικο? Θα πει καποιος οτι οι πυρκαϊες προκαλουνται τελευταια απο τις ελλειπως συντηρημενες κολωνες του ΔΕΔΔΗΕ. Δεν ισχυει παντοτε αυτο ομως, καθως υπαρχουν κινητρα οικοπεδοποιησης απο καποιους. Αν οντως οφειλονται αυτες στις κολωνες ρευματος, η Δημοτικη αρχη θα μπορουσε ως κεντρικος φορεας διοικησης να απαιτησει την σταδιακη συντηρηση του δικτυου με αιτημα της στην συγκεκριμενη υπηρεσια. Μεμονωμενα ο κοσμος δεν μπορει να πετυχει πολλα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio