Νέα

Κλείνει για φέτος η εποχιακή ανοικτή δανειστική βιβλιοθήκη της Καππαριάς

Ανακοινώνουμε την παύση λειτουργίας της εποχιακής ανοικτής δανειστικής βιβλιοθήκης του συλλόγου μας, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της φέτος το καλοκαίρι εντός της στάσης του λεωφορείου στα Βορινά. Επειδή η τουριστική κίνηση πλέον μειώνεται αισθητά, όσο βαδίζουμε προς το φθινόπωρο, προσδοκούμε να την επαναλειτουργήσουμε του χρόνου.


Με πολύ μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι το εγχείρημα αυτό αποδείχθηκε απολύτως επιτυχημένο, αφού συγκεντρώθηκε σημαντικός όγκος βιβλίων, τα οποία κυριολεκτικά γέμισαν τη στάση! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δώρισαν τα βιβλία τους! Ελπίζουμε ότι το αναγνωστικό κοινό απόλαυσε βιβλία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αναγνωσμάτων…
Όσοι/ες επιθυμούν να δωρίσουν τυχόν βιβλία τους, θα μπορούν να το κάνουν όποτε θελήσουν, αφήνοντάς τα εντός της στάσης. Τα βιβλία θα συλλέγονται, θα αποθηκεύονται και θα διατίθενται στο αναγνωστικό κοινό, κατά κύριο λόγο, τους θερινούς μήνες.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος            Ο   Γραμματέας
Ορ. Μανδαράκα       Γ. Καρατασάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio