Νέα

Η ευκαιρία σας να ψηφίσετε για το όνομα του νέου εγχειρήματος για μία καθαρή Άνδρο!

 

Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την εύρεση ονόματος για το νέο μας εγχείρημα.

Σκοπός του εγχειρήματος μας είναι να βοηθήσει όλους να μειώσουν τα απορρίμματα τους και τα πλαστικά μιας χρήσης, έτσι ώστε να καταστεί η Άνδρος ένα πιο καθαρό νησί για τους κατοίκους της, για την άγρια φύση και τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που λάβαμε τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το όνομα του εγχειρήματος. Έχουμε πάνω από 20 επιλογές στη διάθεσή μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε τη βοήθεια σας στην επιλογή του ονόματος που θα περιγράφει όσο το δυνατό πιο επιτυχημένα το εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει να μειώσουμε τα απορρίμματα μας, να αυξήσουμε ανακύκλωση και κομποστοποίηση και να μειώσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης !

Σας δίνουμε εδώ λοιπόν την ευκαιρία να ψηφίσετε έως και 3 ονόματα. Τα 3 ονόματα με τις περισσότερες ψήφους θα κοινοποιηθούν στη Συμβουλευτική μας Επιτροπή η οποία θα αποφασίσει για το επικρατέστερο.

Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ψηφίσετε.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ!
Ευχαριστούμε θερμότατα για τη συμμετοχή σας !

Η ομάδα διαχείρισης του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio