Νέα

Η Άνδρος στη Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 2020

Ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Στη Συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.

Η Άνδρος συμμετέχει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00 με την  βιντεοσκοπημένη  θεατρική παράσταση “Οιδίπους Τύραννος” που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2016 στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου και ήταν η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Κώστα Τσαπέκου.

 

 

Η Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών.

Παράλληλα στα πλαίσια της Συνάντησης θα γίνουν δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου. Η Διαδικτυακή χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης

diadiktiaki-aegeantheatre.gr.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2020

Αφήστε ένα σχόλιο