Νέα

Μία βιαστική μπουλντόζα στο πάνω Λειβαδιανό ποτάμι

Πάνω που είχε τελειώσει  το καθάρισμα της κοίτης του ποταμού κάτω από τα Λειβάδια μέχρι το Παραπόρτι και ετοιμάζαμε τα φτιάξουμε τη φανουρόπιτα που τάξαμε για να φανεί η μπουλντόζα να κάνει τη δουλειά, τη Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, Λειβαδιανοί από ψηλά είδαν και άκουσαν μία καινούρια κατακίτρινη μπουλντόζα να δουλεύει στο πάνω μέρος του ποταμού, κάτω από τη Μεσαριά και απέναντι από τα παλιά νταμάρια. Εμείς στους μπαξέδες δεν το πήραμε χαμπάρι γιατί ακούμε συνέχεια το κομπρεσέρ που δουλεύει μέσα στο χωριό για την αποχέτευση, μόλις μας τηλεφώνησαν το απόγευμα όλο χαρά  ότι ο Δήμος καθαρίζει και το πάνω μέρος του ποταμού που ποτέ δεν είχε γίνει, χαρά πήραμε μεγάλη   και αμέσως μπήκαμε στο προφίλ του Δημάρχου που βάζει τα χωματουργικά του έργα στο φέισμπουκ αλλά δεν είδαμε τίποτα σχετικό.

Την άλλη μέρα το πρωί  αμέσως στείλαμε με κωδικό 6 το  sms μας  και πήγαμε τάχα μου να τρέξουμε στον πάνω ποταμό,  τι το θέλαμε; Αντικρύσαμε το παλιό δρόμο δύο φορές πιο φαρδύ, βράχια σπασμένα και λυγαριές,  κλαδιά από λάϊνα  και καλάμια  βγαλμένα και πεταμένα στη κοίτη του ποταμού, που η πρώτη βροχή θα τα πάρει  και ποιός ξέρει που θα φρακάρουν και θα φουσκώσουν τα νερά του ποταμού. Και πόσο νομίζει αυτός που είχε τη φαεινή ιδέα, ότι θα αντέξει αυτός ο δρόμος;

Πάντως ειδοποιήσαμε τους Πάνωλειβαδιανούς να έχουν το νού τους και να μας πούνε πότε θα πάνε οι ιθύνοντες να καθαρίσουν τη κοίτη του ποταμού από τα μπάζα και  τι είδους αμάξι θα περάσει απάνω στο ποταμό  και ήθελε τόσο φαρδύ δρόμο.

 

 

4 Σχόλια

  • Αν κληθούν -ΑΝ- οι αρμόδιες υπηρεσίες, δεν θα βρουν κανέναν να κάνει την διάνοιξη, κάνεις δεν θα έχει δώσει την εργολαβία, κανένας μπουλντοζιερης δεν θα έχει κάνει το έργο…Το βρήκα : οι καλικάντζαροι αποφασισαν φέτος να κανουν διανοίξεις δρόμων στην Άνδρο..

  • Είναι παράνομη η διάνοιξη δρόμων … Έχουν ποινική ευθύνη όσοι εμπλέκονται…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio