Νέα

Προκατασκευασμένη αίθουσα για το Γυμνάσιο- Τάξη Λυκείου Γαυρίου δωρεά Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ», παρέλαβε ο Δήμος Άνδρου.

Στην παραλαβή μιας προκατασκευασμένης αίθουσας για το Γυμνάσιο- Τάξη Λυκείου Γαυρίου προχώρησε σήμερα ο Δήμος μας.
Η αίθουσα αποτελεί δωρεά του Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ», το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως στο σχετικό αίτημα του Δήμου.
Η αίθουσα είναι 36 τ.μ. με 2 κλιματιστικά. Ο Δήμαρχος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, Νίκο Σιγάλα. Εύχεται να ξεκινήσει μια νέα περίοδος ακόμα πιο στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Κληροδοτήματος, που θ’ αποφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το νησί μας.
Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Κληροδοτήματος, Νίκο Σιγάλα, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος, Αθηνά Κοζανίτη, η οποία ήταν στον χώρο του Σχολείου και παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου την αίθουσα.
Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία επίσης του Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, Αντώνη Γιαννακαρώνη, καθώς και του διευθυντή του Σχολείου, Λεωνίδα Λούπεση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
#menoumeasfaleis

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio