Νέα

Ο Σύλλογος Μεσσαριάς Κουμανής “Ο Άγιος Ταξιάρχης” επισκευάζει μια παλιά βρύση

Η βρύση του Αη Βασίλη στου “Μπρούτου” είναι  πιο παλιά από την Μεσσαριά. Η ίδια η λιθοδομή της μαρτυρά την ηλικία της που χάνεται στο βάθος των αιώνων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσσαριάς Κουμανής “Ο Άγιος Ταξιάρχης” με γνώμονα την ανάδειξη των μνημείων της Μεσσαριάς & της Κουμανής και την διατήρηση της κληρονομιάς των συγχωριανών μας προέβη σε εξωραϊσμό της βρύσης του Αη Βασίλη…,

ένα έργο που πραγματοποιήθηκε από τα άξια χέρια του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Το βίντεο της βρύσης:

από το Andriotis Politis Social Media

1 Comment

  • Εξαιρετική η δουλειά του Γιάννη αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.Ευτυχώς για την Ελλάδα που υπάρχουν άνθρωποι και σύλλογοι(όπου το κράτος δεν συμμετέχει) που ενδιαφέρονται ακόμα για την κληρονομιά που έφθασε σε μας και που πρέπει να παραδώσουμε στους επόμενους τουλάχιστον την ίδια αν όχι μεγαλύτερη.
    Καλύτερη Χρονιά σε όλους, Υγεία και πρόοδο στα παιδιά μας και στον καλιτέχνη της βρύσης ο Θεός να δίνη δύναμη να συνεχίζη να τον υμνή με την υπέροχη βυζαντινή χροιά της φωνής του
    υπό την καθοδήγηση του ”βοηθού” του που βλέπω στις φωτογραφίες (ΚΣ)

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio