Νέα

Αδιάβατος για μέρες είναι ο χωματόδρομος για το Στενό (βίντεο)

Αδιάβατος είναι εδώ και πέντε ημέρες ο μοναδικός χωματόδρομος από τον Προφήτη Ηλία για κάτω το Στενό και  αιτία είναι τα έργα διαπλάτυνσης που άρχισαν το Σάββατο 16/1 /2021,  από πάνω προς το Στενό ώστε να γίνει από τη παραλία η εκφόρτωση και η μεταφορά των μηχανημάτων και των ανεμογεννητριών για το Φραγκάκι. Στη θέση Λαγότρυπα κόλλησαν πάλι αμάξια  λόγω του βρεγμένου πηλώδους χώματος που έχει σκαφτεί  για τη διαπλάτυνση.

Όσοι περνούν από τον δρόμο αυτό για τα κτήματά τους έχουν αγανακτήσει πάρα πολύ, γιατί η διαπλάτυνση στη Λαότρυπα θα πάρει μια βδομάδα μπορεί και πιο πολύ, για πιο κάτω ακόμα περισσότερο και βεβαίως για τσιμέντο και άσφαλτο ούτε συζήτηση. Από πάνω έχουν και συνεχή τηλέφωνα από παράγοντα της περιοχής για να κάνουν υπομονή, να δώσουν τόπο στην οργή και να σκεφτούν το ανταποδοτικό 1% στο ηλεκτρικό τους ρεύμα!

Στο βίντεο μπουλντόζα τραβάει αμάξι στη Λαότρυπα

2 Σχόλια

  • Αυτός ο χωματόδρομος είναι δουλίες διόδου προς την ΔΕΗ και μάλιστα με ΦΕΚ. Όποιος θέλει όποτε θέλει βάζει μακελίνα !!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio