Νέα

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου στηρίζει την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου ως μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αλλά και της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της Χώρας μας, εκφράζει την πλήρη στήριξη του στη Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου καθώς και τον αποτροπιασμό του για τα καταγγελλόμενα από αυτήν.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν εγκληματικές πρακτικές και προσβάλλουν βάναυσα πέραν όλων των άλλων, το αθλητικό ιδεώδες, το κύρος και την ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Η διερεύνηση των καταγγελλομένων και η απόδοση ευθυνών όπως και η κάθαρση της ευρείας ιστιοπλοϊκής οικογένειας της χώρας μας αποτελούν μονόδρομο προκειμένου τέτοια φαινόμενα να εξαλειφθούν από τον χώρο του αθλητισμού, να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στο αθλητικό ιδεώδες που έχει τρωθεί από τα πρόσφατα συμβάντα και να αναδειχθεί το ήθος του ευ αγωνίζεσθαι.

Η ιστιοπλοΐα και ο αθλητισμός γενικότερα θα έπρεπε να είναι και οφείλουν να στέκονται πέρα και επάνω από τυχόν φαινόμενα διαφθοράς και κατάχρηση εξουσίας.

Ο Πρόεδρος

Λεωνίδας Πολέμης

και το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio