Νέα

Σήμερα Πέμπτη 28/1/21 ξεκίνησε στην Άνδρο ο εμβολιασμός για τον Covid-19

Σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ξεκινά ο εμβολιασμός για το κορωνοϊό, ο οποίος θα πραγματοποιείται καθημερινά , εκτός Κυριακής, στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από τις 8 το πρωί.

Τα εμβόλια ήρθαν χτες από τη Σύρο και οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν είναι οι άνω των ογδόντα χρονών και το υγειονομικό προσωπικό, δηλαδή γιατροί και παραϊατρικό προσωπικό. Με τη πάροδο των ημερών το όριο της ηλικίας θα πέφτει και πρέπει έγκαιρα όσοι παίρνουν σειρά να κλείνουν το ραντεβού τους:

είτε ψηφιακά  μέσω α) της άυλης συνταγογράφησης και β) όσοι δεν είναι γραμμένοι στην άυλη, μέσω  της ειδικής πλατφόρμας http://emvolio.gov.gr , απαραίτητα στοιχεία  εδώ είναι οι κωδικοί TAXIS, το ΑΜΚΑ και  το ΑΦΜ τους,

είτε με επίσκεψή τους στα ΚΕΠ ή τα Φαρμακεία, πάντα με το ΑΜΚΑ και τον αριθμό τηλεφώνου τους.

 

 

Στο κινητό ή σε εκτύπωση έρχεται ο μοναδικός αριθμός του ραντεβού, το ονοματεπώνυμο και δύο  ημερομηνίες με τις ώρες και  για τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ο κάθε εμβολιασμός διαρκεί ένα τέταρτο και είναι σημαντικό να τηρούνται ακριβώς οι ημερομηνίες και η ακριβής ώρα, για να μη σημειώνονται καθυστερήσεις.

Πριν τον εμβολιασμό συμπληρώνεται ένα ερωτηματολόγιο από τον πολίτη  και μετά τον εμβολιασμό  προληπτικά μένει δέκα λεπτά πριν την έξοδό του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio