Νέα

Ανοικτή επιστολή του Θεοδόση Σουσούδη για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του Δημήτρη Γιαννίση

 


Στις συνεχιζόμενες συκοφαντίες και προσβολές προς το πρόσωπό μου από τον κ. Γιαννίση, θα ήθελα κατά πρώτον να τονίσω, ότι δεν με αγγίζουν τόσο εμένα προσωπικά, όσο και όλους όσοι με γνωρίζουν.
Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία της Άνδρου, να αναφερθώ στο γεγονός που διαδραματίστηκε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, όπου ο κ. Γιαννίσης είπε την μισή αλήθεια, γεγονός που σημαίνει ότι:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.
Ο κ. Γιαννίσης ξέχασε να αναφερθεί στην προσβολή που έκανε προς το πρόσωπό μου, λέγοντας με περισσή εμπάθεια και έπαρση ότι:
“δεν έχω διοικητική επάρκεια”, με προφανή σκοπό, να προσβάλλει και να με συκοφαντήσει.
Η απάντησή μου ήταν σαφέστατη και του είπα:
“εσύ που διαθέτεις τα πτυχία έχεις και την διοικητική επάρκεια”,
αναφερόμενος φυσικά σε συναφή πτυχία διοίκησης.
Κάποιες φράσεις λοιπόν τεχνηέντως αποκρύφτηκαν δυστυχώς και από κάποια site και το βίντεο του Συμβουλίου είναι αποκαλυπτικό.
Η διοικητική επάρκεια κ. Γιαννίση, έχει ευρεία έννοια και είναι αποτέλεσμα κυρίως της επαγγελματικής ενασχόλησης , είτε αυτή συνοδεύεται από πτυχίο, είτε όχι.
Για να αξιώνει κάποιος να γίνει κριτής κάποιου συνανθρώπου του, θα πρέπει ο ίδιος πρώτα να έχει επαγγελματική γνώση ή την κατάλληλη εκπαίδευση.
Εσείς κ. Γιανίση με ποια επαγγελματική γνώση ή με ποια εκπαίδευση, κρίνετε την δική μου επάρκεια?
Με ποιο δικαίωμα με προσβάλλετε δημόσια? Όπως κάνατε πολλάκις και στο παρελθόν?
Δυστυχώς για εσάς, κάθε τέτοια προσπάθεια συκοφαντίας προς εμένα, δεν έχει το αποτέλεσμα που εκ του πονηρού επιζητάτε και αυτό γιατί όλοι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία, που όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.
Είμαι υπερήφανος που ζω και προσφέρω στον μικρόκοσμο του νησιού μας, που εσείς υποτιμάτε και θα συνεχίσω να προσφέρω με το ίδιο σθένος και αγάπη στην μικρή μας κοινωνία, η οποία όπως προείπα γνωρίζει πολύ καλά τον καθένα από εμάς.
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio