Νέα

Andros Motorcross Park στη περιοχή Πατρίτσα του Πιτροφού

 

Τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, μοτοσυκλετιστές της Άνδρου, μαζεύτηκαν για να δουν και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά  τη  νέα πίστα motorcross, που φτιάχνεται σε ένα ιδιόκτητο διάραχο στη περιοχή Πατρίτσα , κάτω από τον Πιτροφό.

Η δημιουργία του Andros Motorcross Park ήταν το όνειρο δύο φίλων του μηχανοκίνητου αυτού αθλήματος, του Γιάννη Κοτρωνάκη και του Πέτρου Στεφάνου που θέλουν να οργανώσουν καλύτερα  το παρεξηγημένο αυτό άθλημα, να το μάθουν και να ασχοληθούν περισσότεροι Ανδριώτες και μη μαζί του.

Η προτεραιότητα που έχουν βάλει είναι η ασφάλεια των αναβατών και η ελάττωση των κινδύνων που μόνο μέσα στο χώρο της πίστας μπορούν να εξασφαλιστούν, αφού όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν με τον εξοπλισμό ασφαλείας, κράνη, φόρμες, μπότες, επωμίδες, επιγονατίδες, κτλ.

Στα σχέδια των δύο φίλων είναι η δημιουργία μιας ισχυρής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Άνδρου και όταν τελειώσει το lock down, αθλητές  και κόσμος να έρθει και να γνωρίζει από κοντά  το Andros Motorcross Park που και οι δύο το αφιέρωσαν στον φίλο και αδελφό τους, Δημήτρη Κοτρωνάκη που έφυγε από τη ζωή πριν οκτώ χρόνια.

Και βίντεο Vanglouk έπεται…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio