Νέα

Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Αποίκια – Βουρκωτή- Άρνη , λόγω “Μήδειας”.

Κατόπιν αιτήματος που απέστειλε ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης και εγκρίθηκε από τη Διοίκηση της Αστυνομίας, διακόπτεται για προληπτικούς λόγους και μέχρι αύριο, Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 έως τις 10 το πρωί, η κυκλοφορία στο επαρχιακό, οδικό δίκτυο από Αποίκια- Βουρκωτή- Άρνη, λόγω της έντασης των δυσμενών, καιρικών φαινομένων, που επικρατούν στο νησί.

Η διακοπή ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο, εφιστούμε την υψηλή σας προσοχή κατά τις μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε:
Α) τις συστάσεις, που έχουν ήδη γίνει από τον Δήμο και τους φορείς Πολιτικής Προστασίας, για την αυτοπροστασία σας και που υπάρχουν στο site μας, με τίτλο «Ανακοίνωση για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από Σάββατο 13 έως Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021», https://andros.gr/gr/?start=3 .

Β) Τις κυβερνητικές οδηγίες για απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω Covid-19, από τις 9 το βράδυ, με τις εξαιρέσεις που αναφέρονται και ισχύουν κάθε φορά,

Γ) Τα τηλέφωνα: 6945263277 και 6947576119 (Ιωάννα Σαραβάνου), τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, εφόσον πρέπει επιτακτικά να μετακινηθείτε και χρειαστείτε γι’ αυτό βοήθεια.

#menoumeasfaleis
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio