Νέα

Ο Διάκονος του Σεβασμιώτατου κ. Δωρόθεου Β΄ χαίρει άκρας υγείας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ
84100 ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 22810 – 82582 / Fax: 22810 – 79382
email: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β΄ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αγαπητοί και προσφιλείς μου Άνδριοι και Ανδρίες,
Είναι γνωστή σε όλους σας η αγάπη μου προς την Άνδρο, την οποία επισκέπτομαι συχνότατα, μη φειδόμενος χρόνου και κόπου, προκειμένου να βρεθώ κοντά σας, να συμμετάσχω στις εορτές σας, να σας ευλογήσω και να αφουγκραστώ τα προβλήματά σας.
Επιστρέφοντας, όμως, στην Ερμούπολη, μετά από τριήμερη περιοδεία μου στο νησί σας, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, 2-4 Ἀπριλίου, έγινα δέκτης τηλεφωνημάτων από πολλούς Ανδρίους, οι οποίοι ερωτούσαν εάν ο Διάκονός μου έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, μερικοί δε απ’ αυτούς μου εδήλωναν ότι θα έκαναν εξετάσεις ανίχνευσης του ιού!
Επειδή ο Διάκονός μου χαίρει άκρας υγείας και επειδή κρίνω ότι τέτοιες ανεύθυνες σπερμολογίες και ανόητα φλημαφήματα θίγουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του Διακόνου μου και της οικογενείας του, δηλώνω αφ΄ ενός μεν ότι αλλού πρέπει να αναζητηθεί η πηγή των προβλημάτων της Άνδρου, αφ’ ετέρου δε ότι θα αναζητήσω τους αήθεις εμπνευστές αυτής της κακόβουλης φημολογίας και θα ζητήσω τη συνδρομή της Δικαιοσύνης.
Μετά πατρικών ευχών και αγάπης

† Ο ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio