Νέα

Επιτέλους θα δούμε μια μαύρη πίσσα!

Μετά από ένα χειμώνα ταλαιπωρίας με ξυσμένους δρόμους γεμάτο λακούβες, ατελείωτη σκόνη και αγανακτισμένους πολίτες,  φαίνεται ότι αρχίζουν τα βάσανα να παίρνουν τέλος:

Η Ανακοίνωση του Δήμου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν αύριο Σάββατο, 24 Απριλίου 2021.
Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, διακόπτεται η διέλευση των ΙΧ από το εσωτερικό δίκτυο της Μεσαριάς, λόγω των εργασιών αυτών.

Παρακαλούμε:
1. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
2. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
3. Η προσέγγιση των ΙΧ των πελατών στο Αρτοποιείο Γ. Γαρύφαλλου και στο Ζαχαροπλαστείο Ζαϊρη θα γίνει από την πλευρά του δρόμου στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς με κατεύθυνση από Χώρα προς Γαύριο, με ιδιαίτερη προσοχή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
#menoumeasfaleis

 

 

 

3 Σχόλια

  • Α….μπα…..δεν είδαν ούτε δελτία καιρού και προγραμμάτισαν ασφαλτόστρωση με βροχή! Βέβαια είναι και σωστό να πάρουν μια μικρή γεύση του χειμώνα που έζησε η Άνδρος και οι εκτός του νησιού συμπατριώτες μας, να μην τολμούν τα παπαγαλάκια να κακολογούν τους κατοίκους για δήθεν αναίτιες διαμαρτυρίες…

  • Θα προλάβει άραγε ο αντιδήμαρχος της καρδιάς σου αγαπητέ Ευάγγελε να ολοκληρώσει ως επίσημος φορέας (Δημοτική αρχή δηλαδή) το έργο εως τις 15 Μαϊου που θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό και θα αρχίσουν να έρχονται οι εν Αθήναις Ανδριώτες και οι τυχόν ξένοι επισκέπτες του νησιού;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio