Νέα

Έφυγε η Δασκάλα της Μεσαριάς …

 

Έφυγε ξαφνικά πρόωρα από τη ζωή η Δέσποινα Λαμπριάδου, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς και ο χαμός της μαθεύτηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης  27 Απριλίου 2021, βυθίζοντας σε θλίψη τους δικούς της,  φίλους, συναδέλφους και τους πολλούς μαθητές της στη σχεδόν 40χρονη  εκπαιδευτική πορεία της  κυρίως στο Δημοτικό Σχολείο Μεσσαριάς.

Στο καλό!

2 Σχόλια

  • Πόσο λυπηρό! Η καλόκαρδη Διευθύντρια της Μεσαριάς, με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά, έτοιμη να δεχτεί και να παρηγορήσει κάθε παιδικό παράπονο, να καθησυχάσει κάθε φόβο, να συμβάλει στην διαπαιδαγώγηση όλων των μαθητών του Σχολείου και να αγκαλιάσει με αγάπη τους εκπαιδευτικούς..
    Ως δασκάλα και ως Διευθύντρια του Σχολείου της Μεσαριάς!
    Καλό ταξίδι Δέσποινα!

  • Πραγματικά λυπητερή είδηση. Έχοντας συνεργαστεί μαζί της ως εκπαιδευτικός του σχολείου της και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη μέγιστη συνεισφορά της στο δημοτικό σχολείο Μεσαριάς από όλες τις πλευρές (παιδαγωγικά, πολιτιστικά, διοικητικά, κτλ.) ξέρω πως επρόκειτο για μία καλόκαρδη, εργατική και τίμια προσωπικότητα με σχεδόν 40 χρόνια υπηρεσίας στην εκπαίδευση. Μεγάλη παιδαγωγός, ΔΑΣΚΑΛΑ με όλη τη σημασία της λέξης για τον τόπο της.
    Καλό ταξίδι Κυριά Δέσποινα!

Αφήστε ένα σχόλιο