Νέα

Καλή Ανάσταση! Γέφυρα Αγάπης Άνδρου – Αθήνας – Πάσχα 2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συγκίνηση η Γέφυρα Αγάπης Άνδρου – Αθήνας από τους Φιλοπρόοδο Ομίλο «Το Γαύριο»Συλλόγο Γυναικών Κορθίου Άνδρου, και Λέσχη Ανδρίων στην Άνδρο, μαζί με την Ένωση Ανδρίων στην Αθήνα.

Γλυκές δημιουργίες ετοιμάστηκαν από ζαχαροπλαστεία της Άνδρου, συγκεντρώθηκαν στη ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ, και ανασυσκευάστηκαν σε πουγκιά για τους Ανδριώτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο νησί μας αυτό το Πάσχα.

Το γλυκό φορτίο ταξίδεψε στην ΕΝΩΣΗ ΑΝΔΡΙΩΝ όπου παραδόθηκε για να μοιραστεί σε Ανδριώτες στην Αθήνα. Στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ συγκεντρώθηκαν κεράκια και ευχές μαζί με το όνομα της Εκκλησιάς στην Άνδρο, από Ανδριώτες της Αθήνας.

Τα κεράκια μαζί με τις ευχές ταξίδεψαν στην Άνδρο και έφτασαν στη ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ παραδόθηκαν και άναψαν στις επιλεγμένες Εκκλησιές.

Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική συνδρομή των εθελοντών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά αλλά και των ευγενικών χορηγών και υποστηρικτών μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε (αναφέρουμε αλφαβητικά) τα ζαχαροπλαστεία:

ΑΝΘΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥΓΑΛΑΝΟΣΕΡΜΗΣΖΑΪΡΗΣΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΚΡΙΝΟΣΛΥΓΙΖΟΣΜΠΑΚΕΛΑΣΤΖΙΩΤΗΣΦΥΡΙΟΣ που άμεσα και απλόχερα υποστήριξαν τη δράση μας και πρόσφεραν τις γλυκές δημιουργίες τους.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τη FAST FERRIES και την GOLDEN STAR FERRIES που κάλυψαν το κόστος μεταφοράς.

Γέφυρα Αγάπης Άνδρου – Αθήνας 2021 φιλοξενήθηκε στην καινοτόμο πλατφόρμα προβολής και παρακίνησης κοινωνικών δράσεων YourPulses η οποία ξεκινά την πιλοτική λειτουργία της από την Άνδρο. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για την εγγραφή όλων των δραστήριων πολιτών, των κοινωφελών οργανισμών και των ευαισθητοποιημένων επιχειρήσεων στο www.yourpulses.com. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη Γέφυρα Αγάπης Άνδρου 2021 μπορείτε να δείτε και στο YourPulses στο Facebook.

Ο σχεδιασμός και η υποστήριξη της δράσης ήταν προσφορά της ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio