Νέα

5 κρούσματα σήμερα ο ΕΟΔΥ, δωρεάν rapid tests αύριο στο Γαύριο

 

Μετά τις καλοσύνες και τα τραπεζάκια έξω ήρθαν και οι φουρτούνες,  5 κρούσματα στην Άνδρο ανακοίνωσε  σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου 2021,  ο ΕΟΔΥ,

δωρεάν rapid tests, προγραμμάτισε ο Δήμος, αύριο Δευτέρα 10/5  στο Γαύριο.

Η ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου:

 

Αύριο Δευτέρα, 10.05.21, ο Δήμος Άνδρου προγραμματίζει στο Γαύριο δωρεάν Rapid tests, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) θα γίνει Δευτέρα, 10.05.21 και ώρες 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, στο Λιμάνι Γαυρίου πλησίον πιάτσα ταξί.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα τα εξής στοιχεία: 1. Προσωπικός Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ), 2. αριθμός κινητού τηλεφώνου και 3. απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα.

 H τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

Με αφορμή την αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων, κάνω επίκληση  για αίσθημα ευθύνης μαθητών και γονέων  ώστε η μαθητική κοινότητα της Άνδρου και ιδίως της περιοχής του Γαυρίου να πραγματοποιήσουν τα απαιτούμενα εκ του νόμου self tests, συμβάλλοντας στην ομαλή επανέναρξη της εκπαιδευτικής  λειτουργίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο