Νέα

Έφυγε κι ο μπαρμπα Γιαννούλης του Γιαλού σε ηλικία 103 ετών.

” Έφυγε κι ο μπαρμπα Γιαννούλης του Γιαλού σε ηλικία 103 ετών.
Την μακροζωία του και την καλοζωία του την οφείλει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο την Άνδρο, όπου γεννήθηκε μεγάλωσε και δούλεψε.
Πάντα θα τον θυμόμαστε για τις ιστορίες του, που μας έλεγε από τον πόλεμο του 40 στην Αλβανία
και τόσες άλλες…
Καλό παράδεισο Πατέρα” 
Μαργαρίτα Γλυνού

2 Σχόλια

  • Από τα ποιό ζωντανά και υγιή κύτταρα της Κορθιανής κοινωνίας και σαφώς το μακροβιότερο που ”γέμιζε” και μόνο με την παρουσία και τη λεβεντιά του κάθε συντροφιά, κάθε κοινωνική σύναξη.
    Και είχε λόγο επί παντός επιστητού και υποστήριζε τα πιστεύω του με πάθος που θα ζήλευε δεκαοχτάρης.Αυτά θα θυμάμαι μπάρμπα-Γιαννούλη από τις κάποιες λίγες επαφές και συζητήσεις μας.Ο Θεός να σε αναπαύσει σε σκηνές δικαίων…..Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

  • Θερμα συλληπητηρια σε ολη την οικογενεια,την ευχη του να εχουν.Ηταν ο πρωτος Γιαλιωτης που με δεχθηκε εγκαρδια νιογαμπρος εγω απο αλλο χωριο.Οταν περνουσα την αγορα φωναζε με την δυνατη φωνη..τον βλεπετε ειναι του Λεφακη του μηχανικου γαμπρος απο τις Στενιαις.Τον ακουω ακομη..ΚΑΛΟ ΠΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio