Νέα

Πρώτη εξόρμηση της LIFE TERRACESCAPE στη νέα πεζοπορική διαδρομή Τ1 Κοχύλου-Αγία Ελεούσα

Η ομάδα του έργου LIFE TERRACESCAPE διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε εξόρμηση στη νέα πεζοπορική διαδρομή Τ1 Κοχύλου – Αγία Ελεούσα.

Η πεζοπορία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 17.00 το απόγευμα. Σημείο συνάντησης είναι το Κέντρο Ενημέρωσης LIFE, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κοχύλου.

Πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή προς τις επανακαλλιεργούμενες από το LIFE TERRACESCAPE αιμασιές στην Αγία Ελεούσα, ακολουθώντας τον δρόμο που χρησιμοποιούσαν οι ντόπιοι για να πάνε από το χωριό προς τα χωράφια και τις καλλιέργειες τους. Κατά μήκος της διαδρομής θα συναντήσουμε ξωκλήσια, κονάκια, αλώνια και κτίσματα για τα ζώα που χρησιμοποιούσαν οι χωρικοί στο παρελθόν.

Η συνολική διάρκεια της πεζοπορίας εκτιμάται ότι θα είναι 2 ώρες και θα καλυφθεί απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων, ακολουθώντας το σηματοδοτημένο και πρόσφατα καθαρισμένο μονοπάτι T1 του έργου LIFE TERRACESCAPE.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί τους νερό και να φορούν κλειστά παπούτσια.

Σας περιμένουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio