Νέα

Θεοδόσης Σουσούδης: Στο χέρι μας πλέον να περιορίσουμε τα κρούσματα στο ελάχιστο

Σε ικανοποιητικό επίπεδο οι εμβολιασμοί.
Υπήρξε μια έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, γι αυτό και τονίζαμε ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, σχετικά με την πανδημία.
Όμως είναι γεγονός ότι αυτή η έξαρση ολοένα φθίνει και είναι στο χέρι μας πλέον να περιορίσουμε τα κρούσματα στο ελάχιστο έως μηδενικό επίπεδο.
Ακούσαμε ακόμα ότι κινδυνεύει το νησί μας για τοπικό lockdown, πράγμα που πιστεύω ότι δεν υφίσταται πλέον σε καμία περίπτωση, αφού είναι σε αποδρομή όλη αυτή η έξαρση. Αυτό βέβαια, με το σκεπτικό ότι δεν θα χαλαρώσουμε σχετικά με τα μέτρα, που πρέπει όλοι να τηρούμε, ειδικά όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.
Να ευχηθούμε στους νοσούντες ταχεία ανάρρωση και να τονίσουμε επίσης το γεγονός της ατομικής ευθύνης, το οποίο είναι ο βασικότερος παράγοντας για τον έλεγχο της διασποράς.
Συγχαρητήρια σε όσους με υπευθυνότητα ανακοινώνουν το πρόβλημά τους, σχετικά με την μόλυνση από τον covid 19, γιατί έτσι βοηθούν στο να μην επεκταθεί περισσότερο ο ιός.
Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Μέχρι σήμερα 26 Μαΐου 2021, έχουν γίνει στην Άνδρο συνολικά 7.457 εμβόλια, από τα οποία τα 5.197 αφορούν την πρώτη δόση και τα 2.260 αφορούν και τις δύο δόσεις.
Συνεπώς 2.260 συμπατριώτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους μέχρι σήμερα.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να επιστρέψουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, στην κανονικότητά μας και να απολαύσουμε το καλοκαίρι, τόσο εμείς οι κάτοικοι, όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες που πρόκειται να έρθουν στο όμορφο νησί μας.

Αφήστε ένα σχόλιο