Νέα

Στειρώσεις γάτων στη Χώρα

Περισσότερες από 100 γάτες (συγκεκριμένα 110) στείρωσε ο κτηνίατρος  Δημήτρης Τράκας και η ομάδα του το τριήμερο 22-24 Μαΐου 2021 στη Χώρα. Πρόκειται για δράση, που οργανώθηκε από τον Δήμο Άνδρου και το Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου με την εθελοντική προσφορά του Δρ. Τράκα. Οι επεμβάσεις έγιναν τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την ολοκλήρωση αυτών.

Στο κάλεσμα Δήμου Άνδρου και Φιλοζωικού Σωματείου ανταποκρίθηκαν κάτοικοι απ’ όλο το νησί, ενώ και μέλη της ομάδας εθελοντών του Δρ. Τράκα εντόπισαν τα ίδια και στείρωσαν αδέσποτες γάτες στη Χώρα. Η επιτυχία του εγχειρήματος ήταν τέτοια, ώστε πρόκειται να επαναληφθεί τη φθινοπωρινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ευχαριστεί τον κτηνίατρο Δρ. Δημήτρη Τράκα και την ομάδα εθελοντών του, για την ανιδιοτελή προσφορά των αλλεπάλληλων επεμβάσεων στείρωσης μεγάλου αριθμού αδέσποτων σε πολύ ασφυκτικό χρόνο. Επιπλέον ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries για την εξασφάλιση της  μετακίνησης από και προς Άνδρο του κτηνιάτρου Δρ. Τράκα και της ομάδας του, τον κ. Χρήστο Μπαλόγιαννη (https://anemomiloi.gr/) και την κα Άννα Σταθάκη (http://www.androsblue.com), για τη δωρεάν παροχή διαμονής και τον κ. Δημήτρη Μενδρινό (καφετέρια-ουζερί «Πλάτανος») για τη δωρεάν προσφορά γευμάτων.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου και την κα Αθηνά Τσατσομοίρου-Παπαδοπούλου, για την άψογη συνεργασία και συντονισμό της δράσης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis#

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio