Νέα

Η δεύτερη αθλητική διοργάνωση Andros Experience 11- 13 Ιουνίου 21 στην Υδρούσα

Το Andros Experience θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο νησί μας, στις 12-13 Ιουνίου 2021. Πρόκειται για μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση, που υλοποιείται από το SwimmingClubGr σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, τρίαθλο, aquathlo και φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα κολυμπήσουν, τρέξουν και ποδηλατήσουν στο νησί μας και θα χαρούν τις ομορφιές της Άνδρου.

 

Το Andros Experience δεν απευθύνεται μόνο στους επισκέπτες – αθλητές που θα βρεθούν στο νησί μας, αλλά και στους Ανδριώτες και στις Ανδριώτισσες. Η παρουσίαση που θα βρείτε στο σύνδεσμο που σας παραθέτουμε, εξηγεί με ποιο τρόπο μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει.

 

Παρακαλούμε προωθήστε την παρουσίαση σε συναδέλφους και οικείους σας, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο επιθυμούν.

 

Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε να σας δούμε στην αθλητική διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στην Άνδρο.

https://drive.google.com/file/d/1sVehO4FKd3WG5BL8vwjkM2RjDAOhKHAa/view

Με εκτίμηση

Νίκος Σημαντήρας                                                                              Ιωάννα Σαραβάνου

SwimmingClubGr                                                                            Άμισθη Σύμβουλος Δημάρχου Άνδρου

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio