Νέα

Παρασκευή 4/6, Μεσαριά, ολική διακοπή κυκλοφορίας για ασφαλτόστρωση του δρόμου

Λόγω εργασιών κατασκευής συνδέσεων στο δίκτυο αποχέτευσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος με άσφαλτο, από αύριο, Παρασκευή, 04/06/2021 και μέχρι Παρασκευή, 11/06/2021 και ώρες από 7:30 το πρωί μέχρι και 4:30 το μεσημέρι, το τμήμα του εσωτερικού δικτύου της Μεσαριάς από το Ζαχαροπλαστείο Ζαΐρη μέχρι και την Πλατεία Ηρώων στον Πλάτανο θα διακοπεί πλήρως η διέλευση κάθε είδους οχήματος.

Για την διευκόλυνση όλων, παρακαλούμε να μην υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα στη περιοχή αυτή κατά τις ώρες των εργασιών.

Επίσης, παρακαλούμε για το χρονικό διάστημα από 7:30 το πρωί μέχρι και 4:30 το μεσημέρι:

  1. Η προσέγγιση των ΙΧ των πελατών στο Αρτοποιείο Γ. Γαρύφαλλου, στο Ζαχαροπλαστείο Ζαΐρη και στο κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Κασιδώνη να γίνεται από την πλευρά του δρόμου στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς με κατεύθυνση από Χώρα προς Γαύριο, με ιδιαίτερη προσοχή.
  2. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο από Χώρα προς Γαύριο και το αντίθετο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  3. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 #menoumeasfaleis#

1 Comment

  • Αυτά ήταν τα ολοκληρωμένα έργα ….ο δρόμος που δόθηκε στην κυκλοφορία….η υποτιθέμενη διακοπή κυκλοφορίας για ασφαλτόστρωση, ενώ πάμπολλες σημερινές φωτογραφίες αποκαλύπτουν ΕΚΣΚΑΦΕΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio