Νέα

Αποσφραγίζονται οι προσφορές για το δίκτυο ύδρευσης του Κάτω Αγίου Πέτρου

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου του έργου Δίκτυο Ύδρευσης Κάτω Αγίου Πέτρου Γαυρίου Άνδρου. Συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου 2021 η αρμόδια επιτροπή του Δήμου θα προχωρήσει στην ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών των υποψηφίων αναδόχων. Το έργο είναι προϋπολογισμού 642.000,00€ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το ζήτημα της ύδρευσης της περιοχής βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Μια πολύχρονη προσπάθεια ολοκληρώνεται με επιτυχία αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής επισκεπτών, κατοίκων και επαγγελματιών.

Την διετία 2007-2008 πραγματοποιήθηκε η τοπογραφική αποτύπωση της περιοχής, συντάχθηκε η υδρογεωλογική μελέτη και ξεκίνησε η περιβαλλοντική μελέτη του έργου, ενώ οι περιβαλλοντικοί όροι εκδόθηκαν το 2013.

Την διετία 2005-2006 έγινε από την διοίκηση Κ. Θωμά η κατασκευή της Υδατοδεξαμενής 750 κυβικών στην περιοχή των αναμεταδοτών του Γαυρίου. Από τη δεξαμενή αυτή θα υδροδοτηθεί το υπό κατασκευή δίκτυο στην περιοχή του Κάτω Αγίου Πέτρου.

Το 2015 ανατέθηκε η τεχνική μελέτη και παραλήφθηκε το φθινόπωρο 2019 από τη διοίκηση Δ. Λοτσάρη, η οποία υπέβαλε αμέσως πρόταση στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Η χρηματοδότηση της πρότασης ατύχησε μαζί με τον ΦΙΟΛΟΔΗΜΟ. Εν συνεχεία η διοίκηση Δ. Λοτσάρη κινήθηκε γρήγορα και πέτυχε εκ νέου την ένταξη στο αντίστοιχο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, από το οποίο τελικά θα χρηματοδοτηθεί.

Με την αποσφράγιση των προσφορών στις 30 Ιουνίου και την ανάδειξη αναδόχου αντιμετωπίζουμε ως διοίκηση ένα πολυετές πρόβλημα μιας εκ της πλέον τουριστικές περιοχές του νησιού εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που παρέχουν τα προγράμματα των Υπουργείων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Προχωράμε και θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis#

1 Comment

  • Το 2015 ανατέθηκε η μελέτη από τον Δήμαρχο Θ. Σουσούδη και αυτήν παρέλαβε έτοιμη ο κύριος Λοτσάρης. Ας μάθουν να γράφουν σωστά ελληνικά σε βασικό επίπεδο (ρήμα-υποκείμενο-αντικείμενο…), οι διοικούντες και η παρέα τους κι ας μην αναλώνονται σε ανεπιτυχείς προσπάθειες να μηδενίσουν την δουλειά που οι προκάτοχοί τους έφεραν εις πέρας κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες λόγω της υπόγειας δράσης των ¨συνεργατών¨ που αποδείχθηκαν φίδια κολοβά. Εν κατακλείδι, οι κύριοι κύριοι Θωμάς και Λοτσάρης, έβαλαν την όρεξη κι ο Σουσούδης έκανε όλη την δουλειά. Έχει ΟΝΟΜΑ ο Δήμαρχος που επί των ημερών του έγινε ολοκληρωμένη μελέτη για να κουνιόσαστε εσείς σήμερα, αλλά μάλλον φοβόσαστε και να το αναφέρετε. Έτσι αποκτά δίκτυο ύδρευσης ο Άγιος Πέτρος, κύριε Θωμά και κύριε Λοτσάρη!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio