Νέα

Προσοχή οι ταξιδιώτες! Κλειστοί δρόμοι στο Γαύριο την Κυριακή το πρωί λόγω των Αγώνων Τριάθλου

Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021  με τα πρωινά καράβια προς τα νησιά Τήνο και Μύκονο, να βρίσκονται στο λιμάνι του Γαυρίου το αργότερο ως στις 7:00 το πρωί, διότι μετά θα κλείσει ο δρόμος και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διεξαγωγής των Αγώνων Τριάθλου, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 θα διακοπεί πλήρως η διέλευση των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:α) 07:30π.μ. – 10:30π.μ. Στους 2 παράλληλους με τον λιμένα Γαυρίου δρόμους (μπροστά και πίσω από τα καταστήματα), μέχρι τον κάμπο Γαυρίου με κατεύθυνση τα Σφαγεία και το Φελλό.
β) 07:00π.μ. – 10:30π.μ. Στην περιφερειακή οδό Γαυρίου – Μπατσίου, μέχρι τη δεύτερη είσοδο Μπατσίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, στον εσωτερικό δρόμο του Μπατσίου (από την 1η Είσοδο, κατά μήκος της παραλίας, στροφή στο Ηρώον, έως και τη 2η Είσοδο).
Παρακαλούμε όπως δρομολογήσετε τις μετακινήσεις σας πριν και μετά από τις συγκεκριμένες ώρες, καθώς θα πρέπει να διασφαλισθεί η ομαλή ολοκλήρωση των ποδηλατικών και δρομικών διαδρομών, μα κυρίως η ασφάλεια των αθλητών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους και φέτος στην αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το νησί μας!
Εκ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης

Αφήστε ένα σχόλιο