Νέα

Περπάτημα και καθαρισμός παλιού δρόμου και παραλίας στο Συνετί

Ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου και  το Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου  με τα εγχειρήματα Andros Routes και Καθαρή Πράσινη Άνδροςσυνδιοργανώνουν πεζοπορία και  καθαρισμό του παλιού δρόμου, που οδηγεί από το χωριό  στην Παραλία  Συνετίου.  Καλούμε όλους όσους αγαπούν τον τόπο μας και  επιθυμούν να συμμετέχουν, να βρίσκονται στο Λαογραφικό Μουσείο Συνετίου στις 10. 00 π.μ., την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021. Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να πάρουν μαζί τους κλαδευτήρι και πριόνι καθώς και γάντια εργασίας.

Ταυτόχρονα μια δεύτερη ομάδα εργασίας θα κατευθυνθεί στην παραλία, με σκοπό τον καθαρισμό της. Ο Σύλλογός Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου θα έχει στη διάθεση όλων γάντια μιας χρήσης  και χοντρές σακούλες σκουπιδιών, ενώ  όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να έχει μαζί του τσουγκράνα  και τσάπα.  Τα απορρίμματα  αφού συγκεντρωθούν,θα απομακρυνθούν με την αρωγή του Δήμου Άνδρου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κέρασμα από το Σύλλογο Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε  για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του covid-19 και την τήρηση των μέτρων.

Απόσταση : 2km

Συνολική διάρκεια : 3 ώρες

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλέστε στο  6943199138 (κα. Μ. Κορκοδείλου) ή αποστέλλοντας email στο g[email protected] ή συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι το Σάββατο 19/6/2021 το πρωί https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes http://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

Σας περιμένουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio