Νέα

Άνδρος- Νέοι Ορίζοντες: Παράλογες αυξήσεις 300 και 600% στα τέλη πεζοδρομίου.

Με κομένη την ανάσα παρακολουθούν οι επαγγελματίες της Άνδρου τις απίθανες αποφάσεις του δημάρχου κ. Λοτσάρη.
Εν μέσω covid και οικονομικής κατάρρευσης των επιχειρήσεων, εν μέσω τουριστικής κίνησης, οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώσουν υπέρμετρα τέλη, την στιγμή που ήλπιζαν το καλοκαίρι να βγάλουν κάτι από τα σπασμένα, λόγω πανδημίας.
Αντίθετα, αποφασίζει ο δήμαρχος και αυξάνει κατακόρυφα τα τέλη πεζοδρομίου χωρίς να γνωρίζει τίποτα το δημοτικό συμβούλιο. Αύξηση κατά 300% στη Χώρα και 600% στο Μπατσί. Εμβρόντητοι οι επαγγελματίες μή ξέροντας πως να αντιδράσουν, παρακολουθώντας τέτοιους χειρισμούς της ηγεσίας του νησιού βάζοντας απίστευτους αντιεπιχειρηματικούς όρους δημοπρασίας.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προτρέπει τους δήμους να δίνουν δωρεάν κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να υποστούν οι καταστηματάρχες λιγότερες ζημιές.
Συγκεκριμένα τα 9 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, που ίσχυε, ο κ. Λοτσάρης στο Μπατσί δημοπρατεί με 60 ευρώ και στη Χώρα με 30 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Γεγονός που δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό ,να επεκταθεί αυτή η απόφαση για αυξήσεις ,σε όλη την Άνδρο.
Απίθανες καταστάσεις, που δείχνουν ή ότι ο δήμος προσπαθεί όπως όπως να μαζέψει λεφτά ή ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση από το κέντρο των αποφάσεων.

1 Comment

  • Οι σύμβουλοι, ειδικοί κι ανειδίκευτοι, τα πρόστιμα για τις παρανομίες και οι απευθείας αναθέσεις κοστίζουν κι αυτά βγαίνουν από την πλάτη μας. Περαστικά να είναι και να μην τα ξεχνάμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio