Νέα

Νέα ποσότητα κάδων απορριμμάτων για μία καθαρή Άνδρο

Νέα ποσότητα κάδων απορριμμάτων, για τις ανάγκες καθαριότητας στην Άνδρο, έφθασε σήμερα, Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021, στο νησί.
Τα έξοδα μεταφοράς καλύφθηκαν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries.
Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, απέστειλε και προσωπικά στον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Θ. Παναγιωτάκη, ευχαριστήρια επιστολή, ως εξής:
«Αξιότιμε κ. Παναγιωτάκη,
Εκ μέρους των Ανδριωτών, των φίλων, καθώς και επισκεπτών της Άνδρου με την παρούσα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας για την κάλυψη από την εταιρεία Fast Ferries των εξόδων μεταφοράς στο νησί κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα ενισχύσουν τα μέσα καθαριότητας στο νησί. Χαιρετίζω, επίσης, θερμά την ποιότητα εξυπηρέτησης, που προσφέρουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας και οι συνεργάτες σας.
Ως Δήμαρχος είναι καθήκον μου να φροντίζω, μεταξύ άλλων και για την αναβάθμιση του επιπέδου καθαριότητας της Άνδρου, την προστασία του πρασίνου και του οικοσυστήματος του νησιού.
Η δωρεάν εκ μέρους της ακτοπλοϊκής Fast Ferries μεταφορά των κάδων δείχνει εμπράκτως την αξία της συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που αποβαίνει πάντα προς όφελος και ευημερία της κοινωνίας. Η κίνησή σας είναι ακόμη πιο σημαντική ιδίως την παρούσα εποχή, κατά την οποία οι Δήμοι ανά την Ελλάδα καλούνται, με την εμφάνιση της COVID-19, να καλύψουν πρωτοφανείς σε όλα τα επίπεδα ανάγκες.
Ο Δήμος Άνδρου, οι συνεργάτες μου και εγώ θα συμβάλλουμε στην άνθιση των συνθηκών συναλληλίας μεταξύ μας, με σκοπό το κοινωνικό και περιβαλλοντικό καλό».
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio