Νέα

Ο Γιώργος Πλειός και οι “Παραποιημένες ειδήσεις” του στο Γαύριο

Προσκεκλημένος του Φιλοπρόοδου Ομίλου “Το Γαύριο” ο καθηγητής Γιώργος Πλειός, το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στο ζεστό ακόμα από το καύσωνα προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, μίλησε για το βιβλίο του “Παραποιημένες ειδήσεις -fake news”, μαζί με τον  συγγραφέα  Αργύρης Κυρίδης  και τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μαμάη.

Νούμερο ένα λοιπόν καταναλωτικό αγαθό στις μέρες οι ειδήσεις στη τηλεόραση και στο τηλέφωνο, φτιαγμένες από αγνά μέχρι και νοθευμένα υλικά, σε διαφορετικό για κάθε περίσταση αμπαλάζ για αγαθούς ή υποψιασμένους  καταναλωτές κάθε κλίμακας, του κόσμου, του κράτους και μέχρι του μικρού νησιού μας.

Παρόντες στη παρουσίαση  πολλοί δημοτικοί σύμβουλου όλοι της αντιπολίτευσης, Σουσούδης, Καπάκης, Αντώνογλου, Τρανάκος, Αδάμης, Τσαούσης

1 Comment

  • Η συμπολίτευση το γνωρίζει καλά το φαινόμενο, στηρίζει και στηρίζεται από τους εκφραστές του, με τι μούτρα να εμφανιστούν στην εκδήλωση και με ποια ιδιότητα;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio