Νέα

Έναρξη 7ου φεστιβάλ Άνδρου: Πολλά συμπαθητικά και αγαπησιάρικα μάτια πάνω από τις μάσκες….

“Καθόμουν στο μπαρ και έβλεπα πολλά συμπαθητικά και αγαπησιάρικα μάτια πάνω από τις μάσκες… και λέω: “συγγενείς μου είναι; έχουμε παίξει σε κάποια ταινία… αλλά μετά θυμήθηκα πως είμαστε έξι χρόνια εδώ, έχουμε γνωριστεί, έχουμε τραγουδήσει, έχουμε συγκινηθεί από τις παραστάσεις… οπότε η συμβουλή μου είναι: προσοχή μάσκες, αγκαστικά, και… συγκίνηση!

Νομίζω ή θέλω να ελπίζω, πως η πανδημία μας έμαθε να προσέχουμε τους στίχους των τραγουδιών, να νιώθουμε πιο κοντά στο νόημα των θεατρικών έργων, να νοσταλγούμε στιγμές σαν τώρα, που μοιραζόμαστε τα δώρα της τέχνης κάτω από τον έναστρο ουρανό. Να είμαστε προσεκτικοί, γεροί, να αγαπάμε την Άνδρο, να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Το 7° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου σας ευχαριστεί για την παρουσία σας, ευχαριστεί την ΕΡΤ και τους μουσικούς που μας τιμούν σήμερα στο νησί και τους τοπικούς καλλιτέχνες, καλλιτεχνικούς φορείς στην αποψινή συνεργασία.

Παντελής Βούλγαρης

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio