Νέα

“Οι κολιγάδες” των Μηνά Βιντιάδη και Γιώργου Δαρδανού στο Γαύριο

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων  “Καλοκαίρι 2021”, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος “το Γαύριο” σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες Γαυρίου και Άνω Γαυρίου πραγματοποίησε, το  Σάββατο 7 Αυγούστου 2021, την παρουσίαση του βιβλίου με τo θεατρικό έργο “Οι κολιγάδες” των Μηνά Βιντιάδη και Γιώργου Δαρδανού.
Η εκδήλωση άνοιξε και έκλεισε με τον ήχο της τσαμπούνας του Σταύρου Λαρίου και του τουμπιού του Γιώργου Ρέρρα, στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η Ιωάννα Μαμάη και μετά από ένα απόσπασμα του έργου που διάβασε ο Ηλίας Βικτωράτος,  για το έργο μίλησε εκτενώς ο ιστορικός  Πασχάλης Κιτρομηλίδης, ο καθηγητής Γιάννης Πίππας και  η καθηγήτρια και υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας Γαυρίου κ. Κωνσταντίνα  Σταθοπούλου, τελευταίος στο μικρόφωνο ήρθε ο  συν συγγραφέας και εκδότης του έργου Γιώργος Δαρδανός που μίλησε για την Άνδρο που αγαπά και την Άνδρο που τον πληγώνει και στο τέλος χάρισε σε όσους ήθελαν υπογεγραμμένα  αντίτυπα του έργου, που όλοι περιμένουν να το δουν σύντομα στη σκηνή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio