Νέα

Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες: Μόνιμα κλειδωμένη η εγκατάσταση πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα.

Δεν φτάνει που τις τοποθέτησαν στο “μάτι” του Βοριά….

Δεν φτάνει που τις “πήρε και τις σήκωσε” το πρώτο βοριαδάκι και παραλίγο να καταστραφούν από την κάκιστη εγκατάσταση, χωρίς καμία στήριξη……
Δεν φτάνει που τις έβαλαν στο πιο δύσβατο σημείο της παραλίας……
Εντελώς απαράδεκτα και αδιανόητα, είναι μονίμως κλειδωμένες και συνεπώς είναι “για τα μάτια του κόσμου”…..
Ένα έργο που έγινε για μια ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας, δεν του δίνεται καμία σημασία για την λειτουργία του, από την δημοτική αρχή.
Ένα έργο με τις προδιαγραφές που όρισε το Υπουργείο, στην ουσία είναι άχρηστο, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι.
Ίσως επειδή δεν είναι δικό τους και το βρήκαν έτοιμο…..
Ίσως επειδή είναι ανίκανοι να διαχειριστούν και να εκτελέσουν έργα με τον σωστό τρόπο….
Με το να τις έχουν κλειδωμένες και να λένε ότι τα “κλειδιά βρίσκονται στο περίπτερο”, όπου καλούν τους ενδιαφερόμενους να τα πάρουν από εκεί και να τα ξανα πάνε στο τέλος, περπατώντας κάποιος 200 μέτρα, δεν εξυπηρετείται κανένας, αλλά μόνον η ανοησία και η ανικανότητα των διοικούντων.
Εκείνοι που με ανόητο θράσος και περισσή έπαρση , επικαλούνται την αλλαγή, έχουν φέρει δυστυχώς την μετάλλαξη στο δήμο.
ΑΝΔΡΟΣ
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

2 Σχόλια

  • Πραγματικά τραγικές οι παραπάνω εικόνες, αλλά ως απλός παρατηρητής μου δημιουργούνται κάποιες απορίες. Το εργο έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη αρχη και ολοκληρώθηκε από την νεα.
    Ερώτησεις προς την προηγούμενη Αρχή…. Όταν ξεκίνησε το έργο, πως ξεκίνησε; Ποιος έκανε την μελέτη και έγινε παραγγελία/αγορά του εξοπλισμού; Τα παραγγείλαμε τσατρα πατρα ή υπήρχαν μελέτες για το που θα τοποθετηθούν, ποιος θα είναι υπεύθυνος για την λειτουργία τους, τι παράπλευρα έργα πρέπει να γίνουν και με βάσει τα παραπάνω τι προδιαγραφές θα έπρεπε να έχει ο εξοπλισμός;;;;
    Προς την νέα Αρχή….
    Σας παραδόθηκαν οι παραπάνω μελέτες; Εάν ναι τις έλεγξε κανένας η απλά τις εκτελέσετε επειδή αφορούσε έργο των “προηγούμενων”;εάν όχι γιατί δεν έγιναν μελέτες από την αρχή και τοποθετήθηκαν όλα όπως όπωςμεαα στο καλοκαίρι και με τρόπο τέτοιο που τα καθιστά άχρηστα;
    Το αποτέλεσμα πάντως είναι τραγικο. Ίσως μια απόδειξη ότι όλα γίνονται μόνο για τις μίζες και όχι για να εξυπηρετούν το κοινό όλων.

  • Όπως είναι γνωστό από αρκετά χρόνια, άλλες ήταν οι θέσεις τοποθέτησης αλλά και οι προδιαγραφές των οικιακών κλπ κι άλλα είδαν τα έκπληκτα ματάκια μας. Ο κύριος Γιαννισης και οι τεχνικοί συμβουλατορες του ας εξηγήσουν γιατί έγινε όλη αυτή η φτηνοδουλειά. Όσο για το μοναδικής έμπνευσης λουκέτο και τις οδηγίες: Του ευχόμαστε να βρεθεί σε ανάγκη, να πονάει η κοιλίτσα του και να πρέπει να βρει το περίπτερο κι αν προλάβει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Αν όχι……ας Χ…εί.

Αφήστε ένα σχόλιο