Νέα

Η ομιλία του καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη στη λήξη του 4ου τουρνουά τένις 

Λίγο πριν την απονομή των επάθλων στους νικητές του 4ου τουρνουά τένις, στην ομιλία του ο καπετάν Γιαννούλης Καμπάνης  μεταξύ όλων των άλλων  που είπε, έστειλε και κάποια μηνύματα που θα συζητηθούν…

“Και εφέτος μαζί.
Απονέμοντας τα βραβεία του θεσμού, στους αθλητές του ευγενικού sport tennis, που με πολύ μεράκι ξεκινήσαμε, με την κατασκευή του γηπέδου ΤΕΝΝΙS μαζί με τις αναγκαίες βοηθητικές εγκαταστάσεις και για χάρη των δύο μικρών παιδιών μου Φαίδρας και Ίωνα, αρχίζοντας να τα εκπαιδεύω στο ευγενικό αυτό άθλημα από την
ηλικία των 4 και 5 ετών, αντιστοίχως !
Εδικαιώθηκα στο εγχείρημα μου αυτό, διότι με άκουσαν στο ξεκίνημά τους, αγάπησαν το Τέννις και πολύ σύντομα εκατάλαβαν, πόσο χρήσιμο θα τους αποβεί για την σωματική και διανοητική τους εξέλιξη.

«Νους υγιής εν σώματι υγιή».
Αυτά όλα έγιναν στην Άνδρο, την γενέτειρά μου, ενώ σαν εξέλιξη του αθλήματος που άρχισε να λαμβάνει χώρα ξεκίνησε και η συμμετοχή σ’ αυτό Ανδριωτών, συμπατριωτών μας και όχι μόνον !
Στα 4 χρόνια διοργάνωσης του Τουρνουά, επί ετησίας βάσης, έχομε συμμετοχή και από αρκετά μέρη εκτός Άνδρου αλλά και από το εξωτερικό, ιδιαίτερα από Γάλλους πιστούς φιλέλληνες .
Η φήμη του BIBIANA Club μεγαλώνει συν το χρόνω, με την αθρόα συμμετοχή νέων μελών και δημιουργώντας, ήδη από τώρα, ανάγκες επέκτασης και κατασκευής και άλλων γηπέδων, έτσι ώστε η αναζήτηση επιπλέον χώρων προπονήσεων και αγώνων να μας γίνεται επιτακτικά αναγκαία !
Είδομεν.
Ευθέως σας δηλώνω, ότι η προτροπή των γονέων προς τα παιδιά (απο τη μικρή ηλικία) στο άθλημα αυτό και γενικότερα στον αθλητισμό, γίνεται και το ευ ζήν για αυτά ! Είναι αυτό που θα τα αποτρέψει από τα ναρκωτικά και γενικότερα από την ασωτία.

Για να αναφερθώ στο φετινό Τουρνουά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, είδα μια τεράστια μετάλλαξη του παιχνιδιού από τεχνικής και παιδαγωγικής πλευράς. Δηλαδή, οι μικροί παρουσίασαν σαφέστατη τεχνική βελτίωση και οι μεγάλοι έδειξαν μια ειδική αποδοχή της βελτίωσης των μικρών. Αγκάλιασαν ευχάριστα την πρόοδό τους και αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα των αθλητών που συμμετέχει στο φετινό Τουρνουά, είναι πολύ ανεβασμένη και εγώ προσωπικά την επιβραβεύω με επαίνους, διότι το θάρρος που λαμβάνουν οι μικροί στη προσπάθεια βελτίωση τους, είναι το ΑΠΑΝ.

Θα αναφερθώ στον αγώνα του 30χρονου Χρήστου Μπεγλέρη και του 14χρόνου Ίωνα Καμπάνη, όπου ενώ πέρυσι ο Χρήστος ενίκησε τον Ίωνα (κάτι πολύ φυσιολογικό), ο Ίων σας πληροφορώ ότι ζούσε όλο τον χειμώνα με το όνειρο πως θα καταφέρει, αν μη τι άλλο, να προβληματίσει τον Χρήστο και επί του γηπέδου τον ΝΙΚΗΣΕ. Με σαφέστατη διαφορά άνευ ουδεμίας αμφισβήτησης και ξέρετε γιατί ; Γιατί ο Χρήστος εφοίτησε και ο Ίων φοιτά στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο, όπου η εκπαιδευτική άμυλα δουλεύει στο έπακρον, χωρίς όρια ηλικίας και οποιοδήποτε άλλο όριο και το επέτυχαν.
Ο 14χρονος να νικήσει τον 30χρονο.
Ο Ίων μου δήλωσε ότι του χρόνου θέλει να αγωνισθεί ευθέως με τον Σταμάτη Βρετό, που τον έχει κάνει ινδαλμά του !
Βρετέ, προετοιμάσου το χειμώνα αναλόγως, διότι του χρόνου θα δούμε αγώνα Δαβίδ και Γολιάθ.
Ευχαριστώ τον Χρήστο Μπεγλέρη που αναγνώρισε μεγαλόψυχα την υπεροχή του Ίωνα απέναντί του και τον Ίωνα για την επιμονή του προς την νίκη, με αυτοπεποίθηση έναντι του Χρήστου, ενός αρκετά ανεβασμένου παίκτη του Τέννις.

Δώσατε και οι δύο δείγμα γραφής για το Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο με δόγμα το
«AMERICA FIRST».
Ευχαριστώ, όλους τους μεγάλους Έλληνες Παιχταράδες, που πιστοί πλέον στον θεσμό του BIBIANA TENNIS CLUB, δίνουν το παρόν στον θεσμό του Καλοκαιρινού Τουρνουά, προσφέροντας το χρώμα του αειθαλούς αθλητή.
Ευχαριστώ, την Γαλλική παροικία της Άνδρου που με πολύ αγάπη, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια ανάδειξης του BIBIANA TENNIS CLUB. 
Ευχαριστώ, την Στενιώτικη κοινωνία που κατάλαβε ότι οι Στενιές αναδεικνύονται από τον θεσμό αυτό.
Ελπίζω, ότι μελλοντικά ο Σύνδεσμος Στενιωτών θα ενισχύσει ηθικά μόνον, τον τελείως δωρεάν αθλητικό θεσμό.

Είναι κάτι που το αναμένω, αφού γνωρίζετε πολύ καλά πόσο και εγώ ανταποκρίνομαι και ηθικά και οικονομικά !!
Ελπίζω να γίνει μια αξιοθαύμαστη παρακαταθήκη για τα παιδιά μας.
Το έχομε υποχρέωση, αφού μπορούμε!
Αφού θέλουμε !
Όλα τα ανωτέρω καλά λόγια, που σας εξέφρασα, καλόν είναι να συνδεθούν με την συχνά πυκνά επαναλαμβανόμενη παράκλησή μου, προς τους Κυβερνώντας και Μη, του νησιού.
Δηλαδή, να σταματήσουμε να δίνομε χώρο δράσης στα εδώ υπάρχοντα κακοποιά στοιχεία, για να σκορπούν το μίσος στην τοπική κοινωνία μας. Διότι αυτό στερεί από τον τόπο μας την απαιτούμενη πλέον ανάπτυξη, που τόσο πολύ έχει ανάγκη, αυτό το νησί !
Έχομε μείνει αρκετά πίσω λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης αυτών των κακοποιών
στοιχείων, που προσπαθούν και το πετυχαίνουν, να επιζούν, δια αυτής της διεφθαρμένης οδού.
Δεν επέζησε κανένας, χρησιμοποιώντας τη λασπολογία και κακόβουλη κριτική προς τους συνανθρώπους του, δια ίδιον συμφέρον. Αυτοί, καταδικάζονται σε απομόνωση και αποχώρηση από τον τόπο μας. Να προσέξουν οι μετέχοντες σε αυτό το παιχνίδι, διότι ήλθε η ώρα της αντίδρασης.

2 Σχόλια

  • Αμάν κάτι καμπανιές. Ο αποδέκτης πρέπει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του γιατί φαίνεται πως λιγόστεψαν επικίνδυνα οι ήδη λίγοι που τον ανέχονταν! Στο καλό και να μην μας γράφει!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio