Νέα

Επιστολή Δημάρχου Άνδρου προς τον κ. Γιαννούλη Λ. Καμπάνη

Αγαπητέ κ. Γ.Λ. Καμπάνη
Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθούμε εδώ και ένα μήνα τις συνεχείς πολιτικές παρεμβάσεις σας με στόχο την αλλαγή πολιτικής της δημοτικής μας αρχής και την σύμπλευση μας με την αντιπολίτευση. Η διοίκηση μας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις εργασίες της για την πρόοδο της Άνδρου, με στόχο να υλοποιηθούν το ταχύτερο τα νέα μεγάλα έργα που άμεσα δρομολογούμε (σχολείο, δίκτυα ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις κλπ). Η αντιπολίτευση και οι αρνήσεις της είναι απομονωμένη στο χθες.
Στο σημείο αυτό οι δημόσιες πολιτικές παρεμβάσεις σας «να τα βρούμε» με τον πρώην δήμαρχο, που έχει περιέλθει σε εμφανή και αυταπόδεικτη απαξία , μας βρίσκει αντίθετους και σε εντελώς άλλη τροχιά.
Η ηγεσία της ενωμένης αντιπολίτευσης ζητάει να σταματήσει κάθε έργο με στόχο να φτάσουν στο 2023 με την ακίνητη Άνδρο που παρέδωσαν το 2019. Εμείς επιδιώκουμε να επιταχύνουμε το έργο μας για να ξεκολλήσει η Άνδρος. Κάτι που πετυχαίνουμε. Και ήδη αναγνωρίζεται.
Αυτοί που φρενάρουν την Άνδρο είναι αυτοί που την φρέναραν επί πενταετία το Νησί. Αυτοί που διχάζουν το νησί με ψεύτικες καταγγελίες και νομικισμούς είναι αυτοί που επιχειρούν με κάθε τρόπο την όξυνση σε όλα τα όργανα του Δήμου. Το ότι δεν παρακολουθείτε από κοντά όσα συμβαίνουν στο νησί δεν αλλάζει αυτή την πραγματικότητα.
Αναγνωρίζουμε, εξαρχής και χωρίς περιστροφές, ότι χάρη στην χορηγία σας επιταχύνθηκε η ωρίμανση της μελέτης του Δημοτικού Σχολείου Χώρας.
Έχουμε τιμήσει δημόσια την προσφορά σας
. Επιπλέον για να σας τιμήσουμε περαιτέρω προωθήσαμε την ονοματοδοσία του δρόμου σας στο όνομα του πατέρα σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι που απέρριψε η Ενωμένη Αντιπολίτευση Καπάκη-Σουσούδη.
Η αναγνώριση της συνεισφοράς σας είναι για εμάς λοιπόν δεδομένη. Όπως δεδομένη και η πολιτική διαφωνία μας με τις πολιτικές του τύπου «να τα βρείτε» που λανσάρεται δημόσια στο νησί. Για δικούς σας λόγους αγκαλιάσατε ξαφνικά το χτες του κ. Σουσούδη, το οποίο απέρριψε στις εκλογές το 2019 η κοινωνία της Άνδρου. Και το απορρίπτει πανηγυρικά και σήμερα, σύμφωνα με τον υπάρχον πολιτικό κλίμα.
Σημειώστε ότι είναι η πρώτη φορά που η κοινωνία της Άνδρου δείχνει εμπιστοσύνη στην Δημοτική Διοίκηση και θεωρεί στην συντριπτική της πλειοψηφία ότι το Νησί κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις χορηγίες σας θα τις αποδεχτούμε με χαρά και θα φροντίσουμε για την αποτελεσματική υλοποίηση τους, γιατί πάνω από όλα είναι τα συμφέροντα της Άνδρου και των ανθρώπων της.
Αν όμως θέλετε μέσω της χορηγίας σας να οδηγήσετε το νησί σε ατραπούς του παρελθόντος διαφωνούμε κάθετα και θα ενεργήσουμε με κάθε θεμιτό τρόπο να μην βγούμε από τις ράγες του μέλλοντος που έχει μπει η Άνδρος.
Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

3 Σχόλια

 • Ωραιότατη και αποστομωτική απάντηση.Μπράβο και πάλι μπράβο Δήμαρχε. Επί τελους η Ανδρος εχει άρχοντα

 • Ένας ένας κατανοεί την πραγματικότητα, την τραγική και γελοία που βιώνει η Άνδρος, όσο κι αν το άτυπο γραφείο τύπου προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο, κύριε Λοτσάρη. Αναρωτιέμαι αν εσείς ο ίδιος πιστεύετε αυτό το κείμενο που υπογράφετε. Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, σας προτείνω να απευθυνθείτε σε γιατρό να σας κοιτάξει. Από την πλευρά του Ανδριώτη που βεβαίως ευεργετείται από τις χορηγίες του κυρίου Καμπάνη, ζητώ συγνώμη για τον αγενή και αναιδή λόγο με τον οποίο του απευθύνεστε. Αμ τον εκμεταλλεύτηκατε απροκάλυπτα αμ του βγάζετε και γλώσσα. Δεν είστε το αύριο της Άνδρου κύριε Λοτσάρη που έχετε κάνει το νησί άνω κάτω με τα υπερτιμημένα ψευτοεργα, με την ειρωνία και την προσβλητική συμπεριφορά προς κάθε διαφωνούντα, με την εκδικητικότητα προς τις περιοχές που δεν σας έδωσαν αρκετές ψήφους στις εκλογές. Μια κακή παρένθεση στην ζωή της Άνδρου είστε και μόνο αν ακολουθήσετε όσα ΣΟΦΑ σας υποδεικνύει ο κύριος Καμπάνης θα προκαλέσετε λιγότερο κακό στην Άνδρο μέχρι το τέλος της θητείας σας.

 • Μετά την απάντηση-επιστολή του κ. Γ.Λ.Καμπάνη επιβεβαιωθήκαμε όλοι ότι:
  1- Ο “άρχοντας” Λοτσάρης βγήκε με μηχανισμούς που ενέκρινε.
  2- Κατά τα λεγόμενα του κ. Καμπάνη ο κ.Μπασαντής είναι σκουλήκι και νταβατζής και όποιος έχει σχέση μαζί του ……
  3- Περιμένουμε από τον κ. Καμπάνη να κάνει τις αποκαλύψεις δημόσια.
  4- ‘Ενας Εισαγγελέας υπάρχει;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio