Νέα

Γιαννούλης Λ. Καμπάνης: … και εδώ κλείνει το θέμα!

Άνδρος 27/8/2021

Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να παρέμβω στην τακτική των καθηκόντων σου ως ο πρώτος πολίτης (Άρχων) του νησιού μας και να σου εστιάσω την προσοχή στα ακόλουθα:
Ο άρχοντας δεν καταναλώνεται για τα άτομα που δήθεν κάτι κάνουν προς εξασφάλιση του επιούσιου διότι τότε αυτοί στον βωμό της επιβίωσης (μια και η ζωή τους έχει αποκλείσει από κάθε άλλης οδού εξεύρεσης τα προς το ζην) κάνουν τεράστια ζημιά σ εσένα, σ έμενα , στο σύνολο της κοινωνίας.
Λασπολογούν, διαβάλουν τους συνανθρώπους δημιουργώντας διχασμούς και μίση!!

Σ’  αυτούς Δημήτρη θέτεις φραγμούς στο έργο που επαγγελματικά έχουν προορισμό, εξειδικευμένα, μέχρι εκεί!!! Αλλιώς τους αποβάλουμε παντελώς !!!!
Ο περιβόητος ηλίθιος Μπασαντής ήταν η αιτία που στα μέσα καλοκαιριού 2021 δημιούργησε αναταραχή στους Κυβερνώντες και μη , ταράσσοντας και θέτοντας σε κίνδυνο την αξιοπρέπεια των τοπικών παραγόντων, παρεμπιπτόντως με την δήθεν εξουσία που νομίζουν ότι κατέχουν, ακόμα και εσένα.
Πήρες θέση στο MARS που του έκανα και μου απάντησες δημοσίως εσύ και όχι εκείνος. Γιατί καθώς καταλαβαίνουν οι πάντες η οποιαδήποτε συνέχεια που θα ακολουθούσε θα τον εξέθεταν ανεπανόρθωτα στην κοινή Ανδριώτικη κοινότητα , ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ο κόσμος πλέον γνωρίζει περί τίνος ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ …!
Σ έκανε Δήμαρχε να μου γράψεις ότι διαφωνείς με την τακτική συναίνεσης – συνεργασίας ; Αλλά την εξασφάλιση του μίσους διότι αυτό τον συμφέρει εισπράττοντας από αυτό επισκεψιμότητα στα κίτρινα δημοσιογραφικά πρότυπά του…
Είναι δυνατόν οι Ανδριώτες , οι άρχοντες του Αιγαίου να αφεθούνε στην τακτική ενός αγνώστου τυχοδιώκτη και να μας κατευθύνει τον τρόπο ζωής μας ; Δηλαδή εκτός από δήθεν κίτρινο δημοσιογράφο τον κάναμε και άτυπο Δήμαρχο!!!

Συνεχίζω να δηλώνω το απαράδεκτο και την άμεση παρέμβαση κυβερνόντων και μη στην παύση λασπολογίας, ξεκάθαρης συναίνεσης , πίστη στις υποχρεώσεις ενός εκάστου και πάταξη του ΜΙΣΟΥΣ μεταξύ των πολιτών μας.

Ας φέρουμε σε ισοζύγιο την στάθμη που αναλογεί στην Ανδριώτικη κοινωνία, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ!
Όσο για την λιτή και σαφέστατη ,για να καταλάβει κανείς τα πιστεύω σου, απάντηση που μου έστειλες θα σταθώ και θα σου απαντήσω επακριβώς στους 4 κυρίως άξονες, σου απαντώ:

1. Xαίρομαι που τα πιστεύω σου όσο αφορά τον ρόλο της πολιτικής ενός Κυβερνήτη είναι η παντελώς έλλειψη διπλωματικών προσόντων , να επιχειρείς , να διδάσκεις σ αυτά.
2. Ουδείς σε κατηγόρησε και μη προκαλείς για κάτι τέτοιο να συμβεί διότι η εξάσκηση καθηκόντων ενός κυβερνήτη συνεπάγεται οπωσδήποτε και σε έστω μικρές παρατυπίες που μπορούν να εξελιχθούν κολάσιμες!
3. Το νησί το διχάζει Δημήτρη η άφεση των αχρήστων στην μοίρα τους να εξασκούν καθήκοντα νταβατζή.
Όσο αφορά την εκτίμησή μου από την Ανδριώτικη κοινωνία δια την ουσιαστική προσφορά μου στο νησί μου άνευ ουδενός συμφέροντος πάρα μόνον να χρηματοδοτώ έργα που ουδέποτε θα γίνονταν .Συγνώμη βιάστηκες και πάλι να με συμβουλέψεις ΛΟΤΣΑΡΗ διότι δε θέλω να σε αποκαλέσω ΛΙΓΟ!!!
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί για την Άνδρο, συμφωνώ απόλυτα Δήμαρχε με τις αναφερόμενες τροποποιήσεις που θεωρούνται απαραίτητες και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν.
Εγώ όπως και να γίνει είμαι στο πλευρό σας τίμια, άνευ λασπολογίας, άνευ ίχνους μίσους αλλά με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση του νησιού μας και να πάρει πλέον τη θέση που δικαιούται , όπως τότε που δήμαρχοι υπήρξαν πραγματικοί άρχοντες, ο «Μ.Σ.ΠΟΛΕΜΗΣ» και άλλοι.
Και εδώ κλίνει το ΘΕΜΑ !
Γ.Λ.ΚΑΜΠΑΝΗΣ

7 Σχόλια

  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΟΥΚΙΣΣΑ
    Μου κάνει εντύπωση πως το σκουλήκι-Εν Γκαρίζω τολμά να λέει τον Περίγυρο Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου “περιθωριακό blog”.

  • Παιδιά ο άνθρωπος είναι τραγικός και αρκεί να διαβάσεις ένα αρθρο στο site του για να το καταλάβεις.

  • ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ,ΜΑΚΑΡΗ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΤΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ!!!! ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!

  • ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ,ΜΑΚΑΡΗ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΤΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ!!!! ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!

  • Αν δήμος και αντιπολίτευση συνεργαζόντουσαν αντί να μαλώνουν σαν τα κοκόρια, συνομιλούσαν και δαπανούσαν το χρόνο που αφιερώνουν στη λογομαχία και την ετοιμασία των καυστικών λόγων τους για να πλήξουν τον εχθρό τους, σε εργασία – συνεργασία, τότε σίγουρα το νησί μας θα έβλεπε οφέλη.
    Με προβληματίζει επίσης ποιοι είναι οι μηχανισμοί που αναφέρεται ο κος Καμπάνης. Μήπως πρέπει να επέμβει εδώ κάποιος εισαγγελέας;
    Μήπως πρέπει να παραιτηθεί δήμαρχος, σύμβουλοι και αντιπολίτευση; γιατί κανένας δεν μιλά; οι Ανδριώτες έχουν δικαίωμα να ξέρουν και οι εκλεγμένοι έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν;
    Φοβούνται για κάτι;
    Μήπως να παραιτηθούν ομαδικώς ή να αναλάβει έστω και άτυπα τη διοίκηση του νησιού ο κος Καμπάνης ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός που τρέφει αγνά αισθήματα προς το νησί, εξαιρώντας τους μηχανισμούς τους οποίους αναφέρεται; Πάντως θεωρώ επιβεβλημένη την παρέμβαση εισαγγελέα.

  • Παρακαλώ τον κ. διαχειριστή να ανεβάσει το σχόλιο καθώς δεν είναι υβριστικό ή προκλητικό. Στο επόμενο σχόλιο, θα κληθούν ονομαστικά ο κάθε σύμβουλος δημάρχου και αντιπολίτευσης να απαντήσει στον κόσμο, καθώς και ο Δήμαρχος. Προς τον κ. Γιαννούλη ως μη εκλεγμένο όργανο δεν υπάρχει αξίωση και απαίτηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio