Νέα

Δόθηκε η εκκίνηση του Β΄ σκέλους του 54ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού αγώνα Άνδρου

Από την παραλία του Νειμποριού, δόθηκε η εκκίνηση του Β΄σκέλους του 54ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού αγώνα Άνδρου “Ιωάννης Β Γουλανδρής” με προορισμό και τερματισμό στο Δύσβατο μήκους 32 ναυτικών μιλίων.

Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή στους νικητές του Α σκέλους με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω πανδημίας.

Η απονομή στους νικητές του Β΄σκέλους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Αποτελεί επιτυχία η πραγματοποίηση του 54ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού αγώνα Άνδρου γιατί ακόμα υπάρχουν περιορισμοί και πρωτόκολλα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου που θα έχουμε τον 55ο να είναι όλα διαφορετικά για να γιορταστεί με εκδηλώσεις σε όλη την Άνδρο το ιστορικό αυτό ρεκόρ.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκκίνηση του β΄σκέλους του 54ου Διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Άνδρου είναι ευγενική παραχώρηση του αγαπητού φίλου και άριστου φωτογράφου Νίκου Μπληζιώτου τον οποίο ευχαριστώ.

Αντώνης Σολάρης

 

          

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio