Νέα

Αγιασμός δίπλα στα ερείπια

Ιδιαίτερος ο φετινός αγιασμός έναρξης της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου που έγινε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου  2021, για πρώτη φορά έγινε στο βορεινό προαύλιο του Σχολείου, μιας και το μεγάλο προαύλιο έχει απομονωθεί  για την ανέγερση  του νέου διώροφου σχολικού κτιρίου αφήνοντας μόνο δύο μεγάλους διαδρόμους για τις σχολικές τάξεις που θα λειτουργούν.

Μετά τον αγιασμό, ο  Αντιδήμαρχος κ. Δ. Γιαννίσης διαβεβαίωσε ότι οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοικτές για την επίλυση προβλημάτων που θα παρουσιαστούν κατά τη λειτουργία του σχολείου και η διευθύντρια κ. Μ. Κορκοδείλου  καλωσόρισε γονείς και παιδιά και εξήγησε τις λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα τεστ, τους εκπαιδευτικούς κάθε τάξης  και για το καθημερινό πρόγραμμα.

Ακολούθησε όπως συνηθίζεται ο αγιασμός του νηπιαγωγείου Χώρας

Βίντεο VangLouk έπεται…

 

1 Comment

  • 1) έμεινε το παλαιότερο κτίριο !!!
    2) έπεσε το νεότερο από τα υφιστάμενα
    3) θα γίνει ανέγερση νέου στο νότιο όριο του οικοπέδου, αλλά στο όριο, άρα θα είναι τυφλό στο νότο … ενα 2όροφο τυφλό ντουβάρι και πίσω το χάος (ακόμη και ως θέα από μακριά) … άρα οι διάδρομοι κυκλοφορίας που είναι υπαίθριοι στο βοριά που θα είναι και το αποκλειστικό φυσικό φως … ήδη μοιάζει να πηγαίνει λάθος!
    Πως προέκυψε η πρόταση είπαμε?

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio