Νέα

Ξεκίνησε στη Νάξο η 32η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

Τόπος συνάντησης των δημιουργικών ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων του Αιγαίου έγινε η Νάξος από τις 16 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021 . Οι τυχεροί/ες που θα βρεθούν στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις που οργανώθηκαν με πολύ κόπο και ακόμα περισσότερο μεράκι.

Παίρνουν μέρος 24 θεατρικές ομάδες, ενώ ο θεσμός εξελίσσεται και στη διάρκεια των χρόνων έχει φιλοξενηθεί σε αρκετά νησιά. Φέτος η Άνδρος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή

Παράλληλα η Συνάντηση θα τιμήσει με ειδικά αφιερώματα τον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα και τέκνο της Νάξου Ιάκωβο Καμπανέλλη, καθώς και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στα αφιερώματα περιλαμβάνονται εισηγήσεις από διακεκριμένους θεατρολόγους, παράσταση συνεργασίας πολλών ομάδων, έργο του 1832, σεμινάριο δημιουργικής γραφής και έκθεση ιστορικών κειμηλίων του 1821.

Όλες οι εκδηλώσεις της Συνάντησης που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ κάποιες από αυτές θα μεταδοθούν ζωντανά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται. .

 Διοργάνωση:
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Γενική γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής
Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio