Νέα

Το δίκτυο Aegean Cuisine αποχαιρετά τον ιεροκήρυκα της ελληνικής κουζίνας, Γιώργο Χατζηγιαννάκη

Θλίψη ανείπωτη και απώλεια αναντικατάστατη αποτελεί ο απροσδόκητος θάνατος του Γιώργου Χατζηγιαννάκη για τη μεγάλη οικογένεια του δικτύου Aegean Cuisine και για όλους όσους είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του.

Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της ιδέας και της δημιουργίας του δικτύου Aegean Cuisine. Ως ιδρυτής του εστιατορίου «Σελήνη» στη Σαντορίνη είχε από πολύ νωρίς εκφράσει τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τα τοπικά προϊόντα των Κυκλάδων, με τα ιδιαίτερα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τις αγνές γεύσεις τους, και έκανε σκοπό της ζωής του να τα εξυμνήσει και να τα αναδείξει.

Πρώτος από όλους πίστεψε στη σπουδαιότητα της γαστρονομικής παράδοσης των νησιών μας και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των Κυκλάδων. Με σεβασμό στις παραδόσεις και στη μοναδικότητα κάθε προϊόντος, αναγνώρισε την αναγκαιότητα για συσπείρωση και συνεργασία ανάμεσα στους παραγωγούς τοπικών προϊόντων, τους μάγειρες και τους επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και όλων όσων ασχολούνται με την προβολή και ανάπτυξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε νησιού.

Με πάθος και ενθουσιασμό πρωτοστάτησε σε όλες τις ενέργειες που έδωσαν σάρκα και οστά στο δίκτυο Aegean Cuisine. Συμμετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις και είχε πάντα ρόλο ενεργό στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε δράσης, με πρωτοποριακές ιδέες και εύστοχες υποδείξεις. Με την διορατική του ματιά και την ευέλικτη σκέψη του συνέβαλε ώστε να διατηρούνται οι ισορροπίες ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Με τις γνώσεις και την ευγενική του προσωπικότητα συνέβαλε αμέριστα στη διατήρηση του υψηλού κύρους και της καλής φήμης του δικτύου διεθνώς προβάλλοντάς το με κάθε ευκαιρία τόσο μέσα από τις δράσεις του διαρκώς βραβευμένου εστιατορίου του όσο και μέσα από τις διαπροσωπικές του σχέσεις με τον δημοσιογραφικό κόσμο της γαστρονομίας.

Για το δίκτυο Aegean Cuisine χάθηκε ένας σημαντικός πυλώνας στήριξης και περαιτέρω ανάπτυξης. Ας είναι η ενωτική και πρωτοπόρα σκέψη του οδηγός για τα επόμενα βήματα.

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Γιώργο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio