Νέα

Δήμος Άνδρου: Ξεκινά έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος για το 2017

Ψηφίστηκε την Δεύτερα 11 Οκτωβρίου 2021 από το Δημοτικό μας Συμβούλιο ο Ισολογισμός του 2017 της διοίκησης Σουσούδη.  Οι οικονομικές καταστάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από τους  συμβούλους των παρατάξεων Λοτσάρη και Σουσούδη. Απόντες οι σημερινοί πολίτικοί συνέταιροι του κ. Σουσούδη για προφανείς πολιτικούς λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Παράλληλα πληροφορούμε τους δημότες της Άνδρου πως ξεκινά στον Δήμο μας για το έτος 2017 έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος από το υπουργείο Οικονομικών ο οποίος προέκυψε μετά από καταγγελίες του Γ. Καπάκη εναντίον του τότε δημάρχου Θ. Σουσούδη!!!

Θυμίζουμε πως τότε ήταν αντίπαλοι και ο Γ. Καπάκης κατήγγειλε σε κάθε υπηρεσία και με κάθε δυνατό τρόπο για «ατασθαλίες» τον κ. Σουσούδη!!! Έτσι προκάλεσε τον διαχειριστικό έλεγχο για την τότε διαχείριση του σημερινού του συνεταίρου.

Ήταν βλέπετε άλλες εποχές τότε. Ο Γ. Καπάκης, περίβλεπτο κυβερνητικό στέλεχος , προσπαθούσε να πλήξει με κάθε τρόπο τον Θ. Σουσούδη. Όλα αυτά έφτασαν μέχρι την παραμονή των εκλογών του 2019. Τότε όλες οι καταγγελίες ξεχάστηκαν μπροστά στην προοπτική μιας από κοινού κατάληψης της εξουσίας. Μόνο που το υπουργείο Οικονομικών δρομολόγησε τη διαδικασία ελέγχου, που διεξάγεται σήμερα.

Να γιατί ο  κ. Καπάκης και οι τρεις σύμβουλοι του Σ. Τσαούσης, Τ. Μαμάη, Β. Αδάμης δεν προσήλθαν να ψηφίσουν τον ισολογισμό του 2017. Γιατί δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν μπροστά στο τραγέλαφο στον οποίο έφεραν με τις τότε καταγγελίες τον σημερινό συνοδοιπόρο τους.

Ο Δήμος Άνδρου λόγω του διαχειριστικού ελέγχου που προκάλεσε ο κ. Καπάκης κατά του κ. Σουσούδη θα υπολειτουργεί αυτό το διάστημα. Επιφυλασσόμεθα να σας πληροφορήσουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 Comment

  • Κάποιοι στον Δήμο Άνδρου αγνοούν βασικούς κανόνες περιεχομένου και ύφους (που συνδέεται με το ήθος) ενός Δελτίου Τύπου. Δεν είναι δυνατόν η εμπάθεια διοικούντων και αυλικών τους να εκθέτει τον Δήμο.

Αφήστε ένα σχόλιο