Νέα

Κτηματολόγιο: Ανακοίνωση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή του Αγίου Πέτρου

 

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας και μετά από συνάντηση  εργασίας με τηνεταιρεία κτηματογράφησης, ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες
ακινήτων στην περιοχή Άγιος Πέτρος – Γαύριο και εντός των εκτάσεων 9.902.763 τ.μ. και 655,837 τ.μ., που φέρονται να έχουν καταγραφεί ως δημόσια κτήματα στο βιβλίο δημοσίων κτημάτων με ΑΒΚ 147 ΚΑΙ 147, όπως, κατά την υποβολή δήλωσης της ακίνητης περιουσίας τους στο οικείο Γραφείο Κτηματογράφησης ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr, προσκομίσουν και όλους τους προγενέστερους τίτλους κτήσεως της ιδιοκτησίας τους, τυχόν δημοσιευμένες διαθήκες, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο, εφ’ όσον υπάρχει, από το οποίο να προκύπτει η άσκηση διακατοχικών πράξεων (ενδεικτικά αναφέρουμε: οικοδομική άδεια, πράξη χαρακτηρισμού της Δ/νσης Δασών, μισθωτήρια συμβόλαια, αγροτικές επιδοτήσεις, προγράμματα ΕΣΠΑ, παλαιά τοπογραφικά διαγράμματα κλπ). Όσοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη υποβάλειδήλωση, μπορούν να προσκομίσουν τα ανωτέρω έγγραφα συμπληρωματικά.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
#menoumeasfaleis#

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio